CV-skabeloner

Søger du inspiration til opbygningen af dit CV?

Så benyt dig af vores skabeloner – det er ganske gratis!

Vi har udarbejdet en række CV-skabeloner, som du frit kan benytte dig af. Bruger du disse skabeloner, sparer du tid på selv at opsætte og designe dit CV. Det eneste du skal gøre er at tilpasse CV-skabelonen med dine egne oplysninger – så har du et flot og professionelt CV, som du kan tage med i din videre jobsøgning. 

 

Tilpas indholdet i dit CV

Det er altid en god ide at tilpasse dit CV til hver enkel stilling og arbejdsgiver. Når du har udarbejdet en standardversion af dit CV med dine generelle oplysninger, kan du nemt præcisere og personliggøre det til den virksomhed, som du vil søge et job hos. På den måde skiller du dig ud hos arbejdsgiveren og lægger top-of-mind hos ansættelsesudvalget, når deres indkomne ansøgninger skal kigges igennem. Det kan øge din chance for at blive kaldt til samtale, og du vil dermed være et skridt tættere på din næste ansættelse.

 

Giv dit CV et personligt udtryk 

Passer skabelonens farver ikke til din smag, så kan du nemt ændre i farverne, når du har hentet skabelonen ned på din computer. Her kan det også være en god ide at tænke ind virksomhedens farver og anvende farver, der taler ind i virksomhedens visuelle udtryk og de farver, som de selv anvender på f.eks. deres hjemmeside. På den måde kan arbejdsgiven se, at du har givet ansøgningen et personligt udtryk, der passer til netop den virksomhed, du søger job hos.

Du finder vores CV-skabeloner herunder: