Arbejdsgiver

Få gratis hjælp til at skrive et jobopslag, der når de rette kandidater

Vil du også være sikker på at nå de helt rigtige kandidater til lige præcis din stilling? Vores dygtige konsulenter hjælper dig med et gratis skræddersyet oplæg til dit jobopslag 

Læs mere her!

Hvad kan vi hjælpe dig med? 

Med afsæt i målrettet rekruttering og employer branding fungerer Jobdanmark som bindeleddet mellem jobsøgere og arbejdsgiver. Vi hjælper virksomheder inden for mange forskellige brancher, og vi hjælper også gerne din virksomhed med at finde jeres næste værdifulde medarbejdere.

Målrettet rekruttering

Kampen om de gode kandidater bliver kun større. Vi har derfor innoveret på den klassiske rekrutteringsindsats, så din virksomhed kommer ud til endnu flere potentielle kandidater. Vi eksponerer din virksomhed for de rette kandidater via målrettet digital jobannoncering, som sikrer, at både aktive jobsøgende og passive kandidater, der ikke aktivt søger job, finder vejen frem til netop din virksomhed.

Employer branding

Med Employer Branding sætter vi fokus på din virksomheds værdier via strategisk og sammenhængende kommunikation. Via annonceringer markedsfører din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads og øger bevidstheden om jeres kultur og værdier for potentielle medarbejdere. Dette kan være med til at tiltrækker kandidater, der deler de samme værdier, og som derfor ønsker at blive en del af jeres arbejdsplads. Employer branding er derved et vigtigt værktøj, som du kan anvende, når du leder efter den helt rette medarbejder til din virksomhed. 

 

 

Har du brug for en ny medarbejder?

Læs mere...

Ønsker du at øge kendskabet til din virksomheds værdier?

Læs mere...

Inspiration til Employer Branding og rekruttering?

Læs mere...

"Vi bruger Jobdanmark, fordi det giver ro i maven at vide, at teamet hos Jobdanmark altid sammensætter den mest effektive digitale kampagne, der sikrer, at de rigtige kandidater får kendskab til den ledige stilling"

Lone Lund-Jacobsen
HR Manager hos Insatech

"Da vi brugte Jobdanmark til at finde vores kommende receptionist, var der overvældende stor interesse for stillingen. Vi havde forventet omkring 10 ansøgere, men vi fik omkring 100, som alle var seriøse og gode bud til stillingen. Jobdanmark har hørt vores behov og forventninger, og vi fået god vejledning og support hele vejen gennem forløbet" 

Helga Rude Nielsen
Dyrelæge og indehaver af Skjern Dyrehospital

"Jeg er blevet overrasket over, hvor effektivt det var at bruge Jobdanmark. Vi har modtaget langt flere og bedre ansøgninger, end vi plejer at få på vores stillingsopslag"

Mikkel Vestergaard Rue
Head of Global Operations

"Vi fik tilsendt en afrapportering efter vores kampagne, og den har kun bekræftet os i, at Jobdanmark holder, hvad de lover"

Helle Jensen
Housekeeping Manager hos Falsled Kro

"Det kan være svært at finde de rigtige medarbejdere, men det lykkedes for os med Jobdanmarks målrettede jobannoncering"

Michael Pedersen
Tecnical Manager hos Steeltank