Employer branding

Et stærkt employer brand tiltrækker og fastholder talenter

I en verden, hvor talent er en af de mest værdifulde ressourcer, står dit employer brand i centrum for din virksomheds succes. Employer branding – eller med andre ord, dit ry som arbejdsgiver – er en afgørende faktor, for at tiltrækker og fastholder den bedste talentmasse. I dagens hurtigt skiftende arbejdsmarked er det vigtigere end nogensinde før.

En kvinde sidder og rådgiver.

Få personlig rådgivning

Vi skræddersyer den bedste employer branding strategi til dig. Dit employer brand er din invitation til verden; det signalerer, at du ikke bare leder efter medarbejdere – men også er klar til investere i et bæredygtigt arbejdsmiljø, investere i udvikling og i den enkelte medarbejder. At bygge og pleje dette brand er ikke et sekundær mål, det er kernen i moderne forretning.

Med den rette employer branding strategi kan vi sikre, at din virksomhed ikke bare formår at tiltrække fantastiske mennesker, men også beholder dem, dyrker dem og lader dem blomstre.

Vil du gerne høre mere om, hvad employer branding kan gøre for dig, så kontakt os helt uforpligtende.

Kampen om talenter intensiveres

I det, der ofte omtales som "War For Talent", kæmper virksomheder på globalt plan om at tiltrække og fastholde de skarpeste hjerner. Med opblomstringen af nye industrier og den konstante udvikling indenfor teknologi, er jagten på talenter blevet endnu mere intens. Her er employer branding den mest effektive måde, at gøre din virksomhed attraktiv på markedet for talenterne, og fastholde nværende talenter.

Vi har delt vores employer branding strategi op i forskellige hovedformål. Det ene med fokus på at tiltrække ny arbejdskraft løbende, og den anden, hvis du gerne vil fastholde dine nuværende talenter. Har du for eksempel en høj udskiftning blandt dine medarbejdere, kan denne tilgang hjælpe dig med at styrke din fastholdelsesgrad.

 

En mand med forklæder står og smiler. Baggrunden er mørkeblå og med hvis tekst står

Tiltræk nye talenter til din virksomhed med employer branding

På nutidens arbejdsmarked er det ikke længere nok at have et stærkt produkt eller service. Talenter søger efter virksomheder, som lever og ånder for deres værdier, virksomheder, der tager godt hånd om deres ansatte, og som giver plads til udvikling og vækst. Med et stærkt employer brand, kan du vise de potentielle kandidater, at deres fremtid er lys hos dig.

Reducer rekrutteringsomkostninger

En investering i employer branding er økonomisk forsvarlig. Det kan reducere omkostningerne til rekruttering ved at nedbringe behovet for aggressive headhunting-strategier og snarere få de bedste ansøgere til at komme til dig. Det kan øge medarbejderes engagement og tilfredshed, hvilket resulterer i højere produktivitet og lavere personalomsætning. Det er ikke bare godt for moralen – det er godt for bundlinjen.

 

En kultur som tiltrækker og fastholder

Employer branding handler om at skabe en virksomhedskultur, der resonerer med dine medarbejderes værdier og ambitioner. En kultur der byder på anerkendelse, vækstmuligheder og et miljø, hvor innovation og trivsel blomstrer side om side. Denne form for dedikeret tilgang fanger ikke kun opmærksomhed fra potentielle nye ansatte; den opfordrer også nuværende medarbejdere til at blive og vokse med virksomheden.

Et blåt banner med teksten

Hvorfor Jobdanmark?

Hos Jobdanmark har vi specialiseret os i at udvikle employer branding kampagner. Vores team af specialister arbejder tæt sammen med din virksomhed for at udvikle og formidle jeres historie. Vi skaber indhold, der resonere med værdierne hos nye talenter og fremviser de karrieremuligheder I tilbyder – alt sammen med det mål at gøre jeres virksomhed til en talentmagnet. Kort fortalt, vi hjælper dig gennem hele processen fra strategi, udvikling, produktion, eksekvering og evaluering.

Hvad gør din virksomhed unik?

For at hjælpe dig bedst muligt, starter vi altid med et indledende interview og en forståelse af din virksomhed. Hvad gør jer unikke? Hvad fremhæver jeres medarbejdere, som det bedste ved at arbejde hos jer? 

Vi skræddersyer din employer branding 

På baggrund af vores indledende møde sammensætter vi den helt rette strategi til din virksomhed. Vi sammensætter en anbefaling med målgruppe, geografisk placering, udtryk, budskab, og mediestrategi. 

 

Vi får din kampagne ud at leve

Vi styrker din virksomheds brand gennem annonceplacering på Snapchat, LinkedIn, Facebook, Instagram, top 150 danske websites, Jobdanmark.dk samt i lokale ugeaviser og dagblade. Vi hjælper blandet med produktion af videoer, trykte medier og hjemmesideopdateringer.

Løbende optimering og evaluering

Vi gør mere af det, der virker. Helt simpelt. Vi holder løbende øje med, hvordan din kampagne performer, og sikrer at den lever op til de succeskriterier, der er for kampagnen. Med løbende optimering, får du mest muligt ud af din kampagne, uden du selv behøver at holde øje med resultaterne. Det gør vi for dig.

Sølv

Fra 5.500,-

 • Fleksibel digital annoncering med geografisk segmentering
 • Rapportering om visninger og klik
 • Let udskiftning af annoncemateriale
 • Målretning mod kandidater og potentielle kunder
 • Budskaber formidlet på relevante platforme

 

Guld

Fra 8.500,-

 • Fleksibel digital annoncering med geografisk segmentering
 • Rapportering om visninger og klik
 • Let udskiftning af annoncemateriale
 • Målretning mod kandidater og potentielle kunder
 • Budskaber formidlet på relevante platforme
 • Tilvalg af flere medier fx annoncering i din lokale avis eller et jobspot i radioen

 Employer branding video

Video styrker jeres felt af potentielle kandidater, jeres employer branding og synliggør jeres virksomhed over for både kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder videoproduktion mod 2 måneders annoncering. Vi kan også konvertere jeres kampagne til aktiv rekruttering, hvis behovet opstår.

"Det kan være svært at finde de rigtige medarbejdere, men det lykkedes for os med Jobdanmarks målrettede jobannoncering"

Michael Pedersen
Tecnical Manager hos Steeltank

"Vi fik tilsendt en afrapportering efter vores kampagne, og den har kun bekræftet os i, at Jobdanmark holder, hvad de lover"

Helle Jensen
Housekeeping Manager hos Falsled Kro

"Jeg er blevet overrasket over, hvor effektivt det var at bruge Jobdanmark. Vi har modtaget langt flere og bedre ansøgninger, end vi plejer at få på vores stillingsopslag"

Mikkel Vestergaard Rue
Head of Global Operations

"Da vi brugte Jobdanmark til at finde vores kommende receptionist, var der overvældende stor interesse for stillingen. Vi havde forventet omkring 10 ansøgere, men vi fik omkring 100, som alle var seriøse og gode bud til stillingen. Jobdanmark har hørt vores behov og forventninger, og vi fået god vejledning og support hele vejen gennem forløbet" 

Helga Rude Nielsen
Dyrelæge og indehaver af Skjern Dyrehospital

"Vi bruger Jobdanmark, fordi det giver ro i maven at vide, at teamet hos Jobdanmark altid sammensætter den mest effektive digitale kampagne, der sikrer, at de rigtige kandidater får kendskab til den ledige stilling"

Lone Lund-Jacobsen
HR Manager hos Insatech

Vi kender din næste medarbejder. Skal vi skabe kontakten?

 

Vi vil gerne høre fra dig - om du er jobsøger eller arbejdsgiver så kontakt os gerne til en uforpligtende snak. Ring eller send en mail - hvad end der passer dig bedst. Vi er tilgængelige på telefonen mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00 og fredag fra 8.30 til 15.30

Vi kender din næste medarbejder. Skal vi skabe kontakten?

Vi vil gerne høre fra dig - om du er jobsøger eller arbejdsgiver så kontakt os gerne til en uforpligtende snak. Ring eller send en mail - hvad end der passer dig bedst. Vi er tilgængelige på telefonen mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00 og fredag fra 8.30 til 15.30

 

 +45 65 45 53 00

 kontakt@jobdanmark.dk