Viden og inspiration

Definér virksomhedens identitet og opsæt branding
  • Udgivet:

Det kan være svært at vide, hvordan man definerer en virksomheds identitet, men frygt ej – vi har skrevet en guide til dig, så du kan komme i gang med at identificere det unikke ved din virksomhed og etablere et stærkt brand, der bliver husket.

Læs mere
Vigtigheden af rekruttering
  • Udgivet:

Rekruttering er ikke længere blot en administrativ opgave for virksomheder. Det er blevet en langt mere strategisk indsats, der behøver større og større opmærksomhed. Og det er der en god grund til! Rekruttering spiller nemlig en afgørende rolle for enhver virksomheds succes og vækst.

Læs mere
Rekruttering af medarbejdere
  • Udgivet:

Rekruttering kan koges ned til tiltrækning og udvælgelse af den perfekte medarbejder. Og selvom det lyder simpelt nok, er der flere ting, der skal tages højde for undervejs en rekrutteringsproces. God forberedelse, en knivskarp jobannonce og en grundig samtale er bare få af de ting, du bør have med i beregningerne, inden du begiver dig ud i rekruttering af nye medarbejdere.

Læs mere
Kundeudtalelse fra Sejr Landinspektør
  • Udgivet:

Rikke Bonde Andersen fra Sejr Landinspektør havde sin skepsis for rekrutteringsbureauer, men fik et effektivt og brugbart resultat af sine jobannoncering hos Jobdanmark.

Læs mere
Kundeudtalelse fra Herborg Smede- og Maskinforretning
  • Udgivet:

Da Trine Nielsen overtog rekrutteringsprocessen, stod hun overfor et rekrutteringsproblem! Dét løste hun med Jobdanmark. 

Læs mere
Kundeudtalelse fra Servicecenter Domea Faaborg Midtfyn
  • Udgivet:

Når Kim Hybel fra Servicecenter Domea Faaborg Midtfyn tidligere har rekrutteret, har han primært annonceret i Aviser, men da dette ikke gav det engagement og antal ansøgere han håbede på, prøvede han Jobdanmarks mediepakke. Dét gav en stigning i antallet af ansøgere!

Læs mere