Dette jobopslag er desværre udløbet. Se aktuelle jobmuligheder her.
Vi søger som souschef til vores kantine og café på Professionshøjskolen. Er du er en faglært kok eller cater, og brænder du for at lave mad og yde en fremragende service til vores gæster? Så er det da lige dig, som vi står og mangler.
Sammen med køkkenchefen bidrager du til at sikre den daglige drift af kantinen, og i køkkenchefens fravær vil du desuden varetage en række administrative opgaver, såsom varebestilling, fakturering, kvalitetskontrol, kundekorrespondance og meget mere. Du skal have interesse for bæredygtighed samt sikkerhed på arbejdspladsen.
Dine ansvarsområder
Hvem er du og hvad står du for?
Som souschef ved du hvad det vil sige at sætte et højt gastronomisk niveau og motiveres af dine kolleger til at trives og shine lige der hvor det er allerbedst. Som en del af et større team fordelt på 5 enheder, har du de bedste forudsætninger. Du bidrager med god energi og motiverer dine kollegaer til jeres fælles mål. Du er køkkenchefens wingman og er klar på at tage opgaver som f.eks. varebestilling og menuplanlægning.
Og så forestiller vi os, at du:
Vi tilbyder mere end bare løn
Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med gode kolleger og tid til familien.
Vores lønpakke er sammensat på følgende måde:
Vi har personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi stiller en kommunikationsapp til rådighed, hvor du og dine kolleger kan inspirere hinanden, og hvor vi løbende holder dig opdateret på, hvad der sker i virksomheden.
Har vi vækket din appetit?
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: 1. april 2024
Søg jobbet
Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil.