Jobilant

Jobilant er din smutvej til ekstra arbejde

Hent vores app – Jobilant – i dag. Så har du altid et job i lommen!

Jobilant gør det nemt at finde arbejde

Hent appen i dag og kom hurtigt i gang!

Find arbejde – nemt og hurtigt

Jobilant er et værktøj til hurtig beskæftigelse. Kort fortalt: med Jobilant bliver du dit eget vikarbureau. Du vælger selv hvor du vil arbejde og du slipper for konstante opkald og SMS-beskeder. Vores app findes til både Android og iOS.

Det er nemt

Vis interesse med et enkelt klik, og se om arbejdsgiveren tilbyder dig stillingen.

Det er bekvemt

Søg job når du vil og hvor du vil. Du vil ikke blive forstyrret af telefonopkald eller SMS-beskeder.

Det er fleksibelt

Du har mulighed for at prøve mange forskellige typer job.

Der er ordnede forhold

Du får feriepenge og der bliver betalt skat af din løn.

Flemming

Horsens


"Det var virkeligt nemt at oprette sig på Jobilant, og jeg fik en stilling efter kort tid. Alt fungerede og jeg havde tre gode dage på et kontor."

Helena

Aarhus


"Jeg er helt vild med appen! Jeg synes, det er fantastisk, at man kan gå ind og finde et lille hurtigt job, og at arbejdstiderne er fleksible. Arbejdspladserne tager godt imod en med åbne arme og er rigtig gode til at sætte en ind i jobbet. Fed app!"

Mariana

Horsens


"Jeg så en reklame for Jobilant, og kort tid efter jeg hentede appen, fik jeg et job. Meget nemt at indberette timer og spændende koncept!"

Morten

Odense


"Jeg skrev mig op i appen og fik lynhurtigt et job. Efterfølgende blev jeg kontaktet af virksomheden, som ville tilbyde mig et fast job på deres kontor. Hurtigt. Nemt. Lækkert!"

Hvordan virker Jobilant

Du henter Jobilant i Appstore eller på Google Play. Herefter udfylder du din profil. Jo mere information du giver, desto mere præcist kan den matche dig med relevante stillinger. Finder du et job, du er interesseret i, markerer du dette i appen, og så er det op til arbejdsgiveren at vurdere, om du bliver tilbudt stillingen. Hvis du gør, skal du underskrive en kontrakt i appen, og så er det ellers bare at møde frisk op til jobbet! Efterfølgende rate'r begge parter hinanden, og lønnen gøres klar til udbetaling.

Oftest stillede spørgsmål og svar - jobsøger

Du downloader appen fra App Store eller Google Play. Herefter følger du anvisningen til oprettelse af en profil. Jo mere information du fra start lægger ind, desto større chance har du for at blive matchet med et job.

Du får en unik fleksibilitet og uafhængighed, fordi du kan melde interesse i de midlertidige stillinger, som passer bedst til dig. Du får mulighed for i ro og mag at læse om virksomheden, se deres rating og læse beskrivelsen af jobbet.

Når der kommer en stilling i appen, skal du først forholde dig til den helt uforpligtende. Trykker du ‘Interesseret’, kan arbejdsgiver se din profil og har mulighed for at tilbyde dig stillingen. Hvis du fortsat ønsker jobbet, forpligter du dig via kontrakten, og når det er gjort, skal du bare møde op og gøre en god indsats. 🤓

Vi har skæringsdato den 25. i hver måned, hvilket vil sige, at alle timer op til den 25. vil komme med i lønkørslen samme måned. Du vil den sidste dag i måneden – sammen med dit netto lønbeløb – modtage en lønseddel pr. arbejdssted du har været ude, hvor det tydeligt fremgår, hvad du har tjent inklusive skat, feriepenge, mv.

Jobilant sørger for at behandle alle informationer om medarbejderen, godkendte timer osv. og laver lønkørslen på vegne af virksomheden. Det er faktisk ikke så svært. Virksomheden oprettes i Jobilants lønbureau, og der indhentes en godkendelse til at køre løn på vegne af virksomheden. Alt foregår automatisk og nemt.

Når der kommer en stilling i app'en, skal du først forholde dig til den helt uforpligtende. Trykker du "interesseret," kan arbejdsgiveren se din profil og arbejdsgiveren har dermed mulighed for at tilbyde dig stillingen. Hvis du fortsat ønsker jobbet, forpligter du dig via en kontrakt. Når det er gjort, skal du bare møde op og gøre en god indsats. 🤓

Det kan skyldes to ting:
1) At din profil ikke er udfyldt tilstrækkeligt. Skriv en god profiltekst om dig selv, indtast din adresse osv.
2) At vi ikke har nogle stillinger i dit geografiske område endnu. Al begyndelse er svær, og vi arbejder på sagen! Vi er startet ud i Østjylland og bevæger os stille og roligt ud i resten af landet.