Jobilant for virksomheder

Søger du en medarbejder eller vikar til korttidsansættelse?

Jobilant gør det billigt, hurtigt og nemt for din virksomhed at finde medarbejdere og vikarer til korttidsansættelse. Kort sagt: Jobilant er din smutvej til ekstra arbejdskræft!

Hvorfor bruge Jobilant?

Jobilant er en platform til korttidsansættelser. Platformen giver dig direkte adgang til de mange jobsøgere, der har hentet Jobilant-app’en. Betragt Jobilant som et digitalt værktøj, der giver dig – arbejdsgiveren – en fleksibel smutvej til ekstra arbejdskræft.

Intet administrativt bøvl

Vi sørger for lønkørsel på vegne af din virksomhed. Dermed slipper du for at oprette vikaren i jeres eget lønsystem. Vi tager os også af feriepenge, skat og så videre. Du modtager ikke en faktura men derimod et bogføringsbilag – ligesom når du kører løn til dine ansatte.

Intet rekrutteringsgebyr

Vælger du efterfølgende at tilbyde vikaren en fast kontrakt, tager Jobilant intet gebyr. Altså er Jobilant også en smart måde at rekruttere folk på, da du kan prøve arbejdskraften af, inden du ansætter.

Maj Britt Borchert

Managing Director, SB Butiksservice


"Jeg er meget imponeret over mulighederne med Jobilant. Nu får vi løst både små og større opgaver, som kan tage timer eller hele dage. Opgaver, som vi har nedprioriteret i en travl hverdag. Det er meget nemt og intuitivt - jeg er fan!"

John Arne Laursen

Indehaver af Tømrer, Murer og Kloakmester John A. Laursen A/S


"Jobilant har givet os en fin mulighed for nemt at skaffe ufaglært arbejdskræft, der kan supplere os i det daglige arbejde."

Allan Thallaug

Indehaver af Restaurant Omborg


"I restaurationsbranchen har vi en hektisk hverdag, som til tider er svær at planlægge. Jeg er derfor altid på udkig efter muligheder for at gøre min hverdag lettere. Jobilant ligger i den kategori."

Jesper B. Pedersen

Indehaver af Speedline A/S


"Vi har brugt systemet til en del stillinger og det virker! Jeg kan selv styre forløbet og vælge den rigtige kandidat - meget nemt! Jeg gik i overvejelser om at skulle starte op med et vikarbureau, men det er slet ikke nødvendigt nu. Jeg har en bedre løsning, der tilmed er billigere!"

Hvordan virker Jobilant?

Med Jobilant bliver det lidt lettere at finde medarbejdere og vikarer til korttidsansættelse. Se videoen – så bliver du klædt på til at komme i gang med Jobilant!

Oftest stillede spørgsmål og svar - arbejdsgiver

Klik her, hvis vi skal hjælpe dig med oprettelsen, eller her, hvis du selv vil i gang. Det tager ganske få minutter.

Der er mindst tre gode grunde til at bruge Jobilant til korttidsansættelser:
1) Du kan i ro og mag vælge den profil, der passer til stillingen, ud fra rating, kompetencer, mv.
2) Du outsourcer alt det administrative bøvl! Du finder kandidater i systemet, indgås aftale direkte og bagefter laver Jobilant lønkørsel på vegne af din virksomhed. Medarbejderen skal dermed ikke oprettes i jeres lønsystem.
3) Hvis det er en dygtig medarbejder, der passer godt til din virksomhed, kan du uden beregning ansætte personen efter endt kortidsansættelse gennem Jobilant. Det er derfor også en billig og smart måde at rekruttere en ny medarbejder på.

Jobilant er primært målrettet ufaglært arbejde, men der er ikke som sådan nogen begrænsninger i forhold til jobtype.

For at kunne lave lønkørsel på vegne af din virksomhed, skal Jobilant oprette jer i et lønsystem. Hertil skal bruges en aftale om overførselsservice fra Nets (som I allerede i dag har tilsvarende med jeres eksisterende lønbureau). Denne aftale skal underskrives med NemID af den tegningsberettigede i virksomheden.

Jobilant sørger for at behandle alle informationer om medarbejderen, godkendte timer osv. og laver lønkørslen på vegne af virksomheden. Det er faktisk ikke så svært. Virksomheden oprettes i Jobilants lønbureau, og der indhentes en godkendelse til at køre løn på vegne af virksomheden. Alt foregår automatisk og nemt.

Det er din virksomhed, der har ansat personen, og dermed jer selv, der har ansvaret. Så hvis en medarbejder ikke møder op, vil det bedste råd være at kontakte personen for en god forklaring. Er det en samlet utilfredsstillende oplevelse, bør I tildele medarbejderen en dårlig rating. I betaler naturligvis intet, hvis medarbejderen udebliver.

Ja! Hvis du har rekrutteret en person gennem Jobilant, som du er godt tilfreds med, står det dig frit for at tilbyde medarbejderen en fast stilling i din virksomhed. Det koster ikke noget!

Det vælger du selv! Du må ikke forskelsbehandle ift. løn, og mange virksomheder har også en overenskomstmæssig løn, som skal følges. Vær opmærksom på, at du i tillæg til den timeløn, der tilbydes, også skal beregne feriepenge og evt. pension.

Det koster et tillæg på 15 % af lønnen. Der er intet abonnement og ingen minimumsbetaling, og virksomheden faktureres særskilt i forbindelse med den månedlige lønkørsel. Så med andre ord: no cure – no pay!