Dette jobopslag er desværre udløbet. Se aktuelle jobmuligheder her.
Vil du sætte de kreative og økonomiske rammer for en kantine, der leverer mad, som rækker ud over det sædvanlige?
Vil du sætte de kreative og økonomiske rammer for en kantine, der leverer mad, som rækker ud over det sædvanlige, og ser du muligheder i gulerods- og/eller kartoffelskræller? Vi leder efter en kreativ køkkenchef, som vil bidrage til en mere bæredygtig hverdag.
Kom, og stå i spidsen for en kantine bemandet af madlavningsnørder, der bruger lokale råvarer, fokuserer på bæredygtighed og insisterer på at lave mad fra bunden. I Coor er det dig, der gør forskellen
Lokale råvarer og høj kvalitet
I samarbejde med resten af holdet laver du kvalitetsmad i vores FOOD by Coor kantine hos vores kunde Ålborg politi. Vi tror på, at vores mad skal emme af friskhed, ansvarlighed og kreative nuancer.
Der er stor efterspørgsel efter måden, vi tænker madlavning på. Vi åbner snart nye kantiner, og vi vil gerne have dig med på rejsen. Vi sørger for, at du bliver lært grundigt op i vores arbejdsgange og -metoder af erfarne kolleger.
Et skræddersyet ledelsesteam
Alle vores kantiner er ledet af en køkkenchef, og de større også af en souschef. Det er oftest køkkenchefen, som har flest administrative ledelsesmæssige opgaver og kundekontakt, mens souschefen leder slagets gang i køkkenet, men vi skræddersyer gerne opgaverne til dig, hvis du som køkkenchef ønsker at bruge mere tid på gulvet. Det afhænger alt sammen af dine kompetencer og dine kolleger i kantinen.
Sæt rammerne for medarbejderne, og skab god kontakt med kunden
Om vi tilbereder en salat med årstidens grøntsager eller nørkler med de gode udskæringer på dyret, så er det altid med økologi, omhyggelighed og reduktion af madspild i fokus. Som leder sørger du for, at medarbejderne holder fast i den kurs og har det generelle ansvar for personaleledelsen.
Du har ansvaret for en kantine, der består af alt fra 1-3 medarbejdere. Du bestemmer, hvad vi skal servere med udgangspunkt i en årsplan og de rammer, vi har aftalt med kunden. Det er dig, der står for kreativiteten, men du kan naturligvis sparre med dine kolleger i køkkenet samt med vores kreative køkkenchef, der er placeret i vores backoffice-afdeling
Det bliver også dig, der:
Start: Hurtigst muligt.
Arbejdssted og tid
Dit kommende arbejdssted bliver i 9000 Aalborg på Jylland Gade 27. Stilling er på 37 timer mandag til fredag mellem 6.00-15.00. Enkelte gange laver vi mad til særlige arrangementer, derfor skal du være indstillet på at arbejde uden for den normale arbejdstid, når der er behov for det.
Hvad kan Coor tilbyde mig?
Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse gode kolleger. Udover det, får du:
I Coor bliver du også en del af en virksomhed med
Dine personlige- og faglige kvalifikationer
Vi ser gerne, at du er en nørd ligesom os. At du holder dig opdateret på de nyeste trends i madverdenen og brænder for at tænke kreativt i forhold til smag, præsentation, minimering af madspild og brugen af hele dyr. Samtidig er du empatisk, involverende og nyder at gå forrest, så du passer ind i vores ”passion for people” tankegang.
Samtidig har du gerne et godt kundetække og en sans for økonomi og administration i høj nok grad til, at du kan varetage de dele af jobbet med hjælp fra vores backoffice – god mad gør det ikke alene.
Det er et krav for ansættelse, at du kan PET sikkerhedsgodkendes.
Du kan måske ikke sætte flueben ved 100% af det, vi har listet op i stillingsopslaget, det er også helt ok. Så længe vi kan mærke din passion og lyst til at arbejde med os, er vi åbne for et eventuelt samarbejde, det kan jo være at det er lige præcis dig, der er det perfekte match til Coor og jobbet.
Hvordan søger jeg jobbet?
Du skal søge jobbet via coor.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når den rette kandidat til jobbet er fundet. Vi modtager ikke ansøgninger på mail, da vi passer på dine personfølsomme oplysninger (GDPR). Vi opfordrer til, at du undlader at have et billede på dit CV/din ansøgning, da vi foretrækker en så upartisk rekrutteringsproces som muligt.
Nysgerrig på at vide mere?
Coor leverer serviceydelser, derfor er det vigtigt, at du som medarbejder kan yde ”Service i Stjerneklasse” – med dette menes at leve op til Coors tre ledestjerner, der symboliserer hvordan vi udfører vores arbejde i det daglige:
* vi ser lidt længere frem
* vi er lydhøre
* vi skaber fremgang
Du kan læse mere om Coor og FOOD by Coor her: