Dette jobopslag er desværre udløbet. Se aktuelle jobmuligheder her.
Casablanca familien søger en dygtig og ambitiøs konditor, der trives med ansvar og udvilking af vores fantastiske bageri, Mor Anna i centrum af Aarhus. En Bager med naturligt flair for velsmagende og smukke kager er også en mulighed.
Casablanca familien består endvidere af Cafe Casablanca i Aarhus midtby. Restaurant Tangkroen med kig udover Marselisborg samt Sjette Frederiks Kro, beliggende i Riis Skoven med panorama udsigt ud over Aarhus bugten.
Ordentlighed, fantastisk sammenhold, passion, struktur, god energi, kvalitet og ikke mindst det at vi støtter 100% op omkring hinanden, er blot nogle af de ord der kendetegner os i Casablanca familien.
Vi sætter en ære i at vores kunder og gæster er i fokus. Til trods for travle dage skal det være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Vi hjælper gerne hinanden, og vi sætter pris på initiativ og god omgangstone. Mor Anna er et centralt omdrejningspunkt i familien, da brød og kager til alle vores restauranter produceres og udvikles i Mor Anna.
Om jobbet
Din profil
Du skal have erfaring som konditor, kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket – også når der er travlt i butikken med kunder, som alle forventer brød og kager af god kvalitet. Vi forventer derfor følgende:
Værdier
Som konditor hos Mor Anna, skal du have en positiv og smilende indstilling, du skal være en god rollemodel for dine kollegaer. Det går oftest rigtig stærkt, og kan du både brød og kager, er det kun en fordel. Vi forventer du er passioneret, seriøs du brænder for dit fag. Du skal desuden være pålidelig, så dine kollegaer kan regne med dig. Vi har gode arbejdsforhold, er 100% ærlige, med mulighed for udvikling og fantastiske kollegaer.
VI TILBYDER
Ansøgning sendes til: job@casablanca.dk
Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte bagermester, Michael Rosengaard på tlf.: 42 32 07 70.
Jobsamtaler vil foregå løbende. Tiltrædelse efter aftale.