Artikler

Tre gode råd til din jobsamtale
  • Udgivet:

Får du også koldsved, når du skal til jobsamtale? Så er der råd at hente. I denne artikel finder du tre gode råd til, hvilken samtaleadfærd, der er god at bruge, når du skal til jobsamtale.

Læs mere
Optimer din ansøgningsproces med uopfordrede opkald og skarpe velforberedte spørgsmål
  • Udgivet:

Er du i tvivl om, hvad du skal sige eller spørge om, når du ringer uopfordret til en virksomhed? Så har du fat i den rigtige artikel.

Læs mere
Nyuddannet – hvordan styrker du din jobsøgning?
  • Udgivet:

Uddannelsen er i hus, og du skal skifte studielivet ud med erhvervslivet. Måske du har søgt de første jobs? Eller du er ved at tage tilløb til din jobsøgning? Hvis du også sidder med en del ubesvarede jobsøgningsspørgsmål som nyuddannet, så har du fat i den helt rigtige artikel.

Læs mere
Fasthold motivationen i jobsøgningen
  • Udgivet:

Noget af det sværeste som jobsøger er at undgå at miste grebet om din motivation. Og hvis motivationsballonen først er blevet piftet, vil det også skinne igennem i alt det, du foretager dig i din jobsøgning – lige fra ansøgningen til de uopfordrede opkald til virksomhederne.

Læs mere
Skab en ansøgning, som arbejdsgiveren husker
  • Udgivet:

Du hører det sikkert hele tiden: Sørg for at fange modtagerens opmærksomhed, når du skriver en jobansøgning! Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at ansøgninger er overskuelige og spændende at læse, hvis de skal vække arbejdsgiverens interesse. Men du kan ubevidst komme til at spænde ben for dig selv, hvis dit sprog er passivt.

Læs mere