Jobarkiv

fuldtid
Svensktalende mødebooker
  • RANDSTAD A/S
  • Bredskifte Allé 11, 8210 Aarhus V

Har du mod på at deltage i spændende dialoger med svenske virksomheder? Taler du flydende svensk, og vil du gerne have mulighed for at arbejde et par dage i ugen? Så er det måske dig, vi søger.

For vores kunde beliggende i Aarhus søger Randstad en svensk talende medarbejder til mødebookning.

arbejdsopgaverne
Du vil via telefon ringe og booke møder for en virksomhed, så virksomhedens sælger efterfølgende kan tage ud på det aftalte møde med henblik på at sælge virksomhedens produkter eller services.

Det er en stilling med fleksible arbejdstider og en timeløn på 140 kr./t. Der er tale om et vikariat på cirka 3 måneder. Vi forventer, at du har mulighed for at arbejde 1-3 dage i ugen.

din profil
Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en rolle, hvor du har været i telefonisk kontakt med virksomheder. Du har måske arbejdet for et telemarketingfirma eller med en anden form for kundeservice. Det vigtigste er dog, at du taler svensk og trives med at skulle tage kontakt og skabe relation til virksomheder.

ansøg
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte juniorkonsulent Emma Skovgaard på telefon 48802701.

om randstad:
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder