Jobarkiv

fuldtid
Ejendoms service tekniker/pedel til pædagogisk botilbud
  • Gentofte Kommune
  • Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund
Er du klar på at fixe en dryppende vandhane, slå græsplænen, hjælpe en beboer med at skifte en pære, samarbejde med håndværkere, så bliv hængende og læs vores stillingsopslag.

Det selvejende Botilbud Østerled søger en ejendomsservicetekniker/pedel med håndværksmæssig baggrund 30-37 timer ugentligt snarest.

Botilbuddet Østerled er et hjem for 29 borgere med psykiske funktionsnedsættelser og ca. 70 medarbejdere inkl. vores faste vikarer.

Vi søger en fleksibel og glad kollega, som er effektiv og god til at samarbejde, og vil være en del af en arbejdsplads, hvor APV'en viser at 97 % af de ansatte er stolte af at være på, og vil anbefale andre.

Opgaverne er mangeartede og indeholder vedligeholdelsesopgaver, såvel som småreparationer f.eks. justering af vinduer og døre, udskiftning af vandhaner, termostater, alm. serviceopgaver, mindre flytteopgaver, maling indvendig på vores fællesarealer i bygningen.

Vi har serviceaftaler med en række firmaer vedr. varme, ventilation, køkken, brand, lifte, vandanlæg, elevator m.m., og vi har et godt samarbejde med en række håndværkere, men vi forventer, at du har hænderne skruet ordentlig på og kan fikse en hel del selv, samt kan tilse og kontrollerer vores forskellige anlæg.

Vi har et større udeareal, som skal vedligeholdes året rundt. Det omfatter f.eks. snerydning, saltning, græsslåning, ordne bede, klippe hæk, holde vores terrasser og p-pladser, fjerne skrald, male, holde orden omkring bygningerne, gangarealer, m.m. Kort sagt holde alt indvendig og udvendig så det ser pænt og ordentlig ud.

Vi har brug for en positiv og mødestabil kollega, som har lyst og energi til at færdes i et hus med mange forskellige mennesker og mangeartede opgaver. Du skal være i stand til at tage ansvar for at udnytte din arbejdstid, være struktureret og kunne samarbejde med alle som arbejder på Østerled herunder ledelsen. Derudover er der ansat en pedelmedhjælper på deltid.

Den daglige arbejdstid er placeret indenfor tidsrummet 7-15, med undtagelse af enkelte aftenmøder med Boligbestyrelsen samt afdelingsmøde i VIBO.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor der er et godt samspil mellem beboere, medarbejdere og pårørende. En arbejdsplads der er nytænkende og fleksibel. Vi vægter fællesskabet højt.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst, og afhængig af uddannelse. Vi indhenter udvidet reference, og straffeattest. Hvis dette er noget for dig, så send en ansøgning

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt

Anja Godsk Pedersen 21596178 eller

Kit Rønholm 21596179

Stillingsbeskrivelse kan rekvireres via mail på kitr@gentofte.dk

Løn efter gældende overenskomst mellem KL og FOA.

Du kan se mere om Østerled på www.oesterled.dk