Målrettet jobannoncering

Få hjælp til din rekruttering

Dine medarbejdere er dit vigtigste aktiv, og derfor er det også essentielt at finde de helt rette af slagsen. Det gør du ved at nå ud til så mange potentielle kandidater som muligt, når du ønsker at rekruttere. Hos Jobdanmark hjælper vi virksomheder inden for mange forskellige brancher med at effektivisere deres rekruttering ved at  få deres stillingsopslag ud over rampen.

Vi tilbyder forskellige pakker til virksomheder med rekrutteringsbehov, som vi ved fungerer. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige løsninger, så du kan finde det rette match til din virksomhed.

Vi sikrer, at du får et stærkt kandidatfelt

Hos Jobdanmark kan vi hjælpe dig med at give dine stillingsopslag øget synlighed, så det når ud til flere.  Læs mere her. Det kan være med til at give et endnu bredere felt af ansøgere, så du dermed forbedrer dine muligheder for at finde den helt rette kandidat til jobbet.

Hos Jobdanmark har vi stor erfaring med rekruttering. Vi har sammensat flere skræddersyede pakker til virksomheder med et rekrutteringsbehov, som vi ved fungerer! Nedenfor finder du et overblik over de kanaler, som vi kan eksponere din annonce på.

Sociale medier

Vi ønsker at sikre, at vores kunder kan vælge mellem de bedste profiler, når de søger nye medarbejdere. Derfor går vi også efter de passive kandidater, som ikke besøger et jobsite jævnligt. Ved at eksponere jeres jobopslag på sociale medier som Snapchat, LinkedIn, Facebook og Instagram sikrer vi, at I når ud til de passive kandidater, hvilket øger sandsynligheden for at finde stjernekandidaten. Læs mere om hvordan du bruger sociale medier til at fange nye medarbejdere.

Display-annoncering

Jobdanmark sørger for, at jeres jobopslag bliver vist på de 150 største sites i Danmark. Vores displayannoncering er digital annoncering gennem bannere, der via tekst, billede og lyd skaber øget opmærksomhed omkring dit stillingsopslag.

Jobdanmark.dk & Google Jobs

De aktive kandidater rammer vi selvfølgelig også. Derfor bliver jeres jobannonce også publiceret på jobdanmark.dk. Jobdanmark er Google Partner, hvilket betyder, at opslaget yderligere vil blive eksponeret i Googles jobmodul, så jeres job kommer frem, når kandidater søger efter jobs på Google i jeres lokalområde.

Jobspot 

Få en effektiv jobkampagne på jfm radio. Med et JobSpot kan du sikre dig, at dit jobopslag ikke drukner i mængden. Radiospottet er med til at fange opmærksomheden hos de passive jobsøgende, og med et fast interval bliver potentielle kandidater ofte gjort opmærksom på netop dit jobopslag.
Et JobSpot er samtidig med til at brande din virksomhed positivt i radioen som en virksomhed i vækst.

Ugeaviser og dagblade

Du har også mulighed for at annoncere i vores ugeaviser og dagblade og dermed nå ud til flere i dit lokalområde. Jobdanmark er en del af JFM, som har 14 dagblade og 65 ugeaviser, der er spredt udover det meste af Danmark. Du har derfor rig mulighed for at få din annonce ud til netop dit lokalområde, så du rammer et stort antal læsere i dit ønskede geografiske område.

Skal vi hjælpe med at eksponere jeres stillingsopslag til potentielle kandidater?

Mulighederne er mange, når det kommer til at skabe opmærksomhed omkring dit stillingsopslag og effektivisere din rekruttering. 
Kontakt gerne vores rekrutteringskonsulenter – vi er klar til at finde den rette løsning til netop din virksomhed.
Du kan kontakte os på kontakt@jobdanmark.dk eller på 65 45 53 00.

"Vi bruger Jobdanmark, fordi det giver ro i maven at vide, at teamet hos Jobdanmark altid sammensætter den mest effektive digitale kampagne, der sikrer, at de rigtige kandidater får kendskab til den ledige stilling"

Lone Lund-Jacobsen
HR Manager hos Insatech

"Da vi brugte Jobdanmark til at finde vores kommende receptionist, var der overvældende stor interesse for stillingen. Vi havde forventet omkring 10 ansøgere, men vi fik omkring 100, som alle var seriøse og gode bud til stillingen. Jobdanmark har hørt vores behov og forventninger, og vi fået god vejledning og support hele vejen gennem forløbet" 

Helga Rude Nielsen
Dyrelæge og indehaver af Skjern Dyrehospital

"Jeg er blevet overrasket over, hvor effektivt det var at bruge Jobdanmark. Vi har modtaget langt flere og bedre ansøgninger, end vi plejer at få på vores stillingsopslag"

Mikkel Vestergaard Rue
Head of Global Operations

"Vi fik tilsendt en afrapportering efter vores kampagne, og den har kun bekræftet os i, at Jobdanmark holder, hvad de lover"

Helle Jensen
Housekeeping Manager hos Falsled Kro

"Det kan være svært at finde de rigtige medarbejdere, men det lykkedes for os med Jobdanmarks målrettede jobannoncering"

Michael Pedersen
Tecnical Manager hos Steeltank