Målrettet jobannoncering

Nå de rette kandidater med målrettet jobannoncering

Mangler du en ny medarbejder her og nu? Så er du landet det helt rigtige sted. Vores brede rækkevidde og unikke mediemix, sikrer ikke kun at dit jobopslag bliver eksponeret for mange kandidater, men også de helt rette kandidater, så du får det stærkeste felt af ansøgere.

Få personlig rådgivning - vi skræddersyer den bedste løsning til dig

At rekruttere en ny medarbejder er som at finde den helt rigtige brik i et puslespil - brikken skal passe ind. Derfor er personlig rådgivning ikke bare en god idé, det er essentielt.

Med en erfaren rådgiver ved din side får du adgang til dybdegående indsigt i kandidatmarkedet og skræddersyede strategier, der matcher præcis din virksomheds behov og kultur. Vi hjælper med at fastsætte den helt korrekte mediesammensætning og målgruppe.

Hvis du gerne vil have personlig rådgivning, kan du kontakte os helt uforpligtende.

En rådgiver indenfor målrettet rekruttering sidder og rådgiver

Jobdanmark er bedst til at nå de passive kandidater

Kampen om de gode kandidater bliver kun større. Vi har derfor innoveret på den klassiske rekrutteringsindsats. Vi eksponerer din virksomhed for de rette kandidater på tværs af medier, som sikrer, at både aktive jobsøgende og passive kandidater, der ikke aktivt søger job, finder vejen frem til netop din virksomhed. Har du brug for rådgivning i den bedste rekrutteringsstrategi for din virksomhed? Vi kan altid tilbyde dig en skræddersyet løsning, så du får præcis den pakke af medier, kanaler og det tryk i markedet som du har brug for.

Vi sikrer, at du får et stærkt kandidatfelt

Hos Jobdanmark kan vi hjælpe dig med at give dine jobopslag øget synlighed, så det når ud til flere. Det kan være med til at give et endnu bredere felt af ansøgere, så du dermed forbedrer dine muligheder for at finde den helt rette kandidat til jobbet.

Hos Jobdanmark har vi stor erfaring med rekruttering. Vi har sammensat flere skræddersyede pakker til virksomheder med et rekrutteringsbehov, som vi ved fungerer! Nedenfor finder du et overblik over de kanaler, som vi kan eksponere din annonce på.

Vi hjælper virksomheder inden for mange forskellige brancher, og vi hjælper også gerne din virksomhed med at finde jeres næste værdifulde medarbejder. 

  • Opnå bred rækkevidde på dit jobopslag
  • Få en unik mulighed for at nå passive kandidater
  • Anvend tværmedielle løsninger
  • Vi yder personlig rådgivning

 

Kom i gang for 5.995

Jobmatch er vores digitale jobkampagne, der sørger for, at dit jobopslag bliver eksponeret bredt ud og rammer flere potentielle kandidater. Gennem målrettet annoncering sikrer vi, at både aktivt jobsøgende og passive kandidater finder vejen frem til netop din stilling. Vi sammensætter hver enkel kampagne ud fra den specifikke stilling samt dine ønsker til målgruppe og geografi. Herunder finder du en oversigt over vores forskellige kampagnepakker samt deres indhold og forventede rækkevidde.

Mand står og smiler. Han er fritskåret på en blå baggrund, henover står teksten - Digital jobannoncering

Jobdanmark.dk & Google Jobs

Lad kandidaterne komme til dig med en jobannonce på Jobdanmark.dk. Et af de bedre steder at komme i kontakt med aktivt søgende kandidater er på jobportaler som f.eks. Jobdanmarks egen onlineportal samt Google jobs.

Fordelene ved at ramme dine kommende kandidater her, er at de med sikkerhed er på udkig efter et nyt job, og derfor er der større sandsynlighed for at de vil søge netop din stilling. Det betyder en større pulje af kandidater, og dermed et stærkere felt i sidste ende. 

Jobdanmark er Google Partner, hvilket betyder, at opslaget yderligere vil blive eksponeret i Googles jobmodul, så jeres job kommer frem, når kandidater søger efter jobs på Google i jeres lokalområde.

 

Display annoncering

Display annoncering en effektiv måde, at nå ud til en store gruppe kandidater, og få stor rækkevidde for et forholdsvist lille budget. Du kan få dit jobopslag  vist på de 150 største sites i Danmark. Vores displayannoncering er digital annoncering gennem bannere, der via tekst, billede og lyd skaber øget opmærksomhed omkring dit jobopslag.

En kvinde står med en tablet og smiler. Hun er fritskåret på en mørkeblå baggrund. Henover står der med hvis tekst

Annoncér i en ugeavis eller dagblad og find en ny medarbejder i dit nærområde

 

Jobdanmark er en del af JFM, som har 14 dagblade og 43 ugeaviser, der er spredt udover det meste af Danmark. Du har derfor rig mulighed for at få din annonce ud til netop dit lokalområde, så du rammer et stort antal læsere i dit ønskede geografiske område.

 

Udover at du får en stor rækkevidde på din jobannonce - får du samtidig eksponeret din virksomhed til en lang række læsere, hvilket er godt for dit brand.

 

Derudover bidrager avisannoncer med en troværdighed, meget få medier kan hamle op med. Læserne ved, at der er en redaktør, der sørger for at indholdet i avisen er troværdigt, og derfor er tilliden til indhold i avisen (herunder annoncer) meget stor. En tillid og troværdighed, som har en afsmittende effekt på opfattelsen af din virksomhed. 

Radio jobannoncering. En kvinde i orange arbejdsjakke står og smiler med armene over kors. Hun er fritskåret på en blå baggrund og henover står teksten

Få en effektiv jobkampagne med radioannoncering

Med et Jobspot kan du sikre dig, at dit jobopslag ikke drukner i mængden. Radiospottet er med til at fange opmærksomheden hos de passive jobsøgende, og med et fast interval bliver potentielle kandidater ofte gjort opmærksom på netop dit jobopslag.

Et Jobspot er samtidig med til at brande din virksomhed positivt i radioen som en virksomhed i vækst.

Lyd er et voksende medie og radiospots til kommerciel radio er stadig stærkt effektivt over for nogle målgrupper. Ifølge tal fra Danmarks Statistik lytter mere end 89% af danskerne stadig til radio ugentligt. Det giver dig mulighed for at nå ud til potentielle kunder i mange forskellige geografiske områder og forstærke dit budskab der.

Som en del af JFM har vi 6 radiokanaler og op mod 100.000 ugentlige lyttere, så vores kendskab til, hvad der virker på lydmedier er stor. Du kan vælge, om du vil segmentere, så dit spot kun afspilles i dit lokalområde, eller om du vil nå ud bredt geografisk. 

Disse erhverv er radio ekstra godt til:

  • Håndværkere
  • VVS'ere
  • Taxachaufførere
  • Mekanikere
  • Kokke
  • Teknikere

Jobspot med effektgaranti


Dét er rekruttering gjort trygt og enkelt – for vi ved, at den rette ansættelse er afgørende for din virksomhed.

Et jobspots sikrer, at din stemme og mulighederne i netop din virksomhed bliver hørt af de helt rigtige lyttere – fra den passive kandidat til de aktivt søgende talenter.

Vi kender til effekten af vores jobspots, og derfor står vi ved din side indtil missionen er fuldført. Forpligt dig til kvalitet og effektivitet – rekruttér med jobspot med effektgaranti.

Læs mere →

En ung kvinde i orange arbejdsjakke smiler. På en blå baggrund.

"Vi bruger Jobdanmark, fordi det giver ro i maven at vide, at teamet hos Jobdanmark altid sammensætter den mest effektive digitale kampagne, der sikrer, at de rigtige kandidater får kendskab til den ledige stilling"

Lone Lund-Jacobsen
HR Manager hos Insatech

"Jeg er blevet overrasket over, hvor effektivt det var at bruge Jobdanmark. Vi har modtaget langt flere og bedre ansøgninger, end vi plejer at få på vores stillingsopslag"

Mikkel Vestergaard Rue
Head of Global Operations

"Vi fik tilsendt en afrapportering efter vores kampagne, og den har kun bekræftet os i, at Jobdanmark holder, hvad de lover"

Helle Jensen
Housekeeping Manager hos Falsled Kro

"Det kan være svært at finde de rigtige medarbejdere, men det lykkedes for os med Jobdanmarks målrettede jobannoncering"

Michael Pedersen
Tecnical Manager hos Steeltank

"Jeg har brugt Jobdanmark 2 gange, hvor vi begge gange har ansat kandidater, der allerede var i job. Folk har reageret, delt og kommenteret på det, som Jobdanmark har udarbejdet for os på de sociale medier, så kampagnen har haft en virkelig god effekt på vores rekruttering."

Morten Jakobsen
Direktør hos HJ Truck Service

Vi kender din næste medarbejder. Skal vi skabe kontakten?

Vi vil gerne høre fra dig - om du er jobsøger eller arbejdsgiver så kontakt os gerne til en uforpligtende snak. Ring eller send en mail - hvad end der passer dig bedst. Vi er tilgængelige på telefonen mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00 og fredag fra 8.30 til 15.30

 

 +45 65 45 53 00

 kontakt@jobdanmark.dk 

Vi kender din næste medarbejder. Skal vi skabe kontakten?

 

Vi vil gerne høre fra dig - om du er jobsøger eller arbejdsgiver så kontakt os gerne til en uforpligtende snak. Ring eller send en mail - hvad end der passer dig bedst. Vi er tilgængelige på telefonen mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00 og fredag fra 8.30 til 15.30