Artikler

Sådan rekrutterer du god arbejdskraft i en svær tid
 • Udgivet:

I en tid præget af intens konkurrence om arbejdskraft, er rekruttering af nye medarbejdere blevet en mere udfordrende opgave for mange virksomheder. Den stigende efterspørgsel efter talent kombineret med manglen på kvalificerede ansøgere betyder, at virksomheder må tænke innovativt og proaktivt for at tiltrække de bedste kandidater.

Læs mere
Rekruttering af ledere
 • Udgivet:

At tiltrække og ansætte de rette ledere er afgørende for enhver virksomheds succes. Ledere spiller en nøglerolle i at forme virksomhedens kultur, træffe strategiske beslutninger og drive forandring. Men, hvordan kan du som virksomhed sikre dig, at du får fat i de allerbedste kandidater til dine lederstillinger?

Læs mere
Employer Branding-strategi
 • Udgivet:

Modtager I ansøgninger fra de rette profiler, når I slår et jobopslag op? Eller oplever I, at det er dårlige ansøgninger eller ansøgninger fra profiler, der slet ikke matcher ind I jeres virksomhedskultur? Så kan det være, at I skal overveje at arbejde mere strategisk med jeres employer brand.

Læs mere
Skab kendskab til din virksomhed
 • Udgivet:

Det kan være helt afgørende at sætte fokus på at skabe kendskab til din virksomhed, når du er på jagt efter nye kandidater. Hvis kandidaterne er bekendt med din virksomhed og dens værdier, er der nemlig større chance for, at deres interesse og motivation for at søge stillingen vækkes, sammenlignet med hvis de ikke kendte til virksomheden i forvejen.

Læs mere
Employer branding på LinkedIn
 • Udgivet:

Det er afgørende for enhver virksomheds succes at tiltrække og fastholde de bedste talenter, men det er ofte lettere sagt end gjort. For hvordan sikrer I, at det er de rette ansøgere, der søger jeres ledige stillinger? Og endnu vigtigere: hvordan sikrer I, at de dygtige medarbejdere bliver i virksomheden? Svaret er employer branding.

Læs mere
Employee Advocacy
 • Udgivet:

Når det kommer til at markedsføre dit brand, er der ingen bedre ambassadører end dine medarbejdere. Dine medarbejdere kender dit produkt eller din service bedre end nogen anden, og de kan dele deres erfaringer og entusiasme med deres netværk. Dette kaldes employee advocacy, og det kan have en enorm positiv indvirkning på din virksomheds omdømme og succes, hvis det bliver brugt rigtigt.

Læs mere
Sådan ansætter du en medarbejder i din enkeltmandsvirksomhed
 • Udgivet:

Går du med overvejelser om at ansætte en medarbejder i din enkeltmandsvirksomhed? Så er du kommet til det rette sted. At rekruttere en ny kandidat til din enkeltmandsvirksomhed kan godt være en udfordring og kan kræve nøje planlægning. Derfor har vi lavet en omfattende guide til dig her, så du kan komme godt i gang med processen.

Læs mere
Employer Value Proposition
 • Udgivet:

Arbejdsmarkedet er blevet mere konkurrencepræget end nogensinde før, og det er blevet afgørende for virksomheder at skille sig ud for at kunne tiltrække og fastholde de bedste talenter. Et vigtigt værktøj til det er at udvikle en stærk Employer Value Proposition (EVP).r. 

Læs mere
Den gode jobannonce
 • Udgivet:

En jobannonce er en vigtig del af rekrutteringsprocessen, og det er afgørende for en virksomhed at skrive en god og præcis annonce for at tiltrække de helt rigtige kandidater. Er jobannoncen uklar, kan det nemlig føre til, at færre kvalificerede kandidater ansøger, eller at man modtager ansøgninger fra personer, der ikke har de nødvendige kvalifikationer eller erfaringer.  

Læs mere
Tiltræk og fasthold de gode medarbejdere
 • Udgivet:

I dagens Danmark er det altafgørende for virksomheder at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. En effektiv måde at opnå det på er ved at implementere en stærk employer branding-strategi. Employer branding handler kort fortalt om at skabe en positiv og attraktiv arbejdsgiveridentitet, som tiltaler potentielle kandidater og styrker engagementet hos eksisterende medarbejdere. I denne artikel vil vi udforske, hvordan du som virksomhed kan bruge employer branding til at skabe en succesfuld og attraktiv arbejdsplads.

Læs mere
Jobannoncering på sociale medier
 • Udgivet:

Vil du gerne nå ud til dygtige kandidater, som måske ikke har fundet vej til din virksomhed gennem traditionelle rekrutteringskanaler? Så bør du overveje at annoncere ledige stillinger på sociale medier. Sociale medier er en stor del af vores hverdag og derfor også en effektiv kanal til at finde nye medarbejdere.

Læs mere
Digital rekruttering - sådan bliver du godt klædt på
 • Udgivet:

Det kan være afgørende at anvende digitale værktøjer i rekrutteringsprocessen, når de rette kandidater skal findes til en stilling. Digitale værktøjer er både nyttige til at finde talenterne, men de er også effektive i forhold til at forbedre hele rekrutteringsprocessen. Læs mere om, hvordan du bliver klædt godt på til digital rekruttering.

Læs mere
Rekrutteringstrends i 2023 - hvad skal du være opmærksom på?
 • Udgivet:

Har du som arbejdsgiver styr på de nyeste rekrutteringstrends? Rekrutteringslandskabet er i konstant forandring, og det kan derfor være en god idé at holde sig opdateret på de seneste trends, så du sørger for at forblive konkurrencedygtig og tiltrækker de bedste kandidater til virksomheden.

Læs mere
Skab diversitet på arbejdspladsen
 • Udgivet:

At skabe en inkluderende arbejdsplads, der fremmer diversitet, er ikke blot et ideal, men også en strategisk nødvendighed i dagens konkurrenceprægede forretningsverden, da det går hånd i hånd med at opbygge et stærkt employer brand. Læs hvordan du skaber diversitet på arbejdspladsen her.

Læs mere