Viden og inspiration

Tre gode råd til din jobsamtale
  • Udgivet:

Får du også koldsved, når du skal til jobsamtale? Så er der råd at hente. I denne artikel finder du tre gode råd til, hvilken samtaleadfærd, der er god at bruge, når du er til jobsamtale.

Læs mere
Optimer din ansøgningsproces med uopfordrede opkald og skarpe velforberedte spørgsmål
  • Udgivet:

Er du i tvivl om, hvad du skal sige eller spørge om, når du ringer uopfordret til en virksomhed? Så har du fat i den rigtige artikel.

Læs mere
Nyuddannet – hvordan styrker du din jobsøgning?
  • Udgivet:

Uddannelsen er i hus, og du skal skifte studielivet ud med erhvervslivet. Måske du har søgt de første jobs? Eller du er ved at tage tilløb til din jobsøgning? Hvis du også sidder med en del ubesvarede jobsøgningsspørgsmål som nyuddannet, så har du fat i den helt rigtige artikel.

Læs mere
Fasthold motivationen i jobsøgningen
  • Udgivet:

Noget af det sværeste som jobsøger er at undgå at miste grebet om din motivation. Og hvis motivationsballonen først er blevet piftet, vil det også skinne igennem i alt det, du foretager dig i din jobsøgning – lige fra ansøgningen til de uopfordrede opkald til virksomhederne.

Læs mere
Skab en ansøgning, som arbejdsgiveren husker
  • Udgivet:

Du hører det sikkert hele tiden: Sørg for at fange modtagerens opmærksomhed, når du skriver en jobansøgning! Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at ansøgninger er overskuelige og spændende at læse, hvis de skal vække arbejdsgiverens interesse. Men du kan ubevidst komme til at spænde ben for dig selv, hvis dit sprog er passivt.

Læs mere
Guide til den gode jobansøgning
  • Udgivet:

Jobansøgningen er din første mulighed for at imponere en potentiel arbejdsgiver, og derfor er det også afgørende, at den bliver god. Her giver vi dig nogle afgørende trin, som kan klæde dig godt på til at skrive en god ansøgning. Læs mere.

Læs mere
Brug dit netværk i vejen til ansættelse
  • Udgivet:

I dagens konkurrenceprægede jobmarked kan det godt være en udfordrende proces at finde et job - det er her dit netværk kommer ind i billedet. I denne artikel giver vi nogle gode råd til, hvordan du kan øge dine chancer for at lande dit drømmejob ved at bruge dit netværk.

Læs mere
Spørgsmål til jobsamtalen
  • Udgivet:

Er du forberedt på de spørgsmål, der kan komme til din næste jobsamtale? At være klar på de spørgsmål, du kan blive stillet under en samtale, kan have afgørende betydning for din succes med samtalen. Læs hvordan du bliver godt klædt på her.

Læs mere