0.png

Gør rekruttering nem, og få et gratis jobopslag om måneden!

JobDanmark er til, fordi alt for mange virksomheder har svært ved at finde attraktive kandidater ad traditionelle veje (såsom via jobdatabaser og massekommunikation). Vi løser dette problem ved at finde jobopslag til den jobsøgende på baggrund af dennes profil og præferencer. Samtidig tilbyder vi et væld af funktioner, som gør det nemmere for danske virksomheder at finde frem til den helt rette kandidat. Med en gratis virksomhedsprofil på JobDanmark får du bl.a. et gratis jobopslag om måneden, ligesom du får adgang til flere værktøjer, som kan hjælpe dig med at finde frem til den rette kandidat. Med et betalt abonnoment får du alt fra data og indsigt til ubegrænset jobopslag og alt i mellem.

1.png

Et gratis jobopslag pr. måned

2.png

Gratis abonnement

3.png

Vis din stilling overfor en stor mængde jobsøgende

Om JobDanmark

JobDanmark er et personligt jobfeed, der bruger den nyeste teknologi til kun at vise relevante stillinger for den jobsogende. Vi opretter kampagner, hvis en stilling kræver det, og bruger til hver kampagne skræddersyede målgrupper, som vi rammer med bannerreklamer pa top 250 websites samt på Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube, m.fl. Det betyder, at din stilling bliver set af dem, der passer bedst på profilen.

Vi arbejber ud fra en filosofi om at lade jobannoncen komme til den jobsogende, og ikke omvendt.

Vi ønsker at understøtte fri og lige mulighed på arbejdsmarkedet, og jobannoncer målrettet folk med nedsat erhvervsevne og frivilligt arbejde er gratis. Dette vil være vores ydmyge bidrag til FNs verdensmal nr. 8 om anstændige job og økomomisk vækst.

Vores kontor i Odense er bemandet med dygtige mennesker, som hver især kan hjælpe din virksomhed til en god start med JobDanmark.

Morten Dalgaard
Morten Dalgaard
Head of Customer Success
22801495
mda@jobdanmark.dk
Emilie Lyngaal Jensen
Emilie Lyngaal Jensen
Business Manager
elj@jobdanmark.dk