Jobarkiv

Elektriker / Radiomekaniker / Stærkstrømsingeniør
  • Obel-P Automation A/S
  • 7400 Herning

Elektriker / Radiomekaniker / Stærkstrømsingeniør

Til vores HF-afdeling søger vi en dygtig og erfaren medarbejder til opbygning og servicering af højfrekvens generatorer. Vi er nogle af de få i Europa, der stadig udvikler og producerer HF-udstyr, og vi rejser rundt i det meste af Europa og servicerer vores generatorer hos kunderne.

Du skal derfor være indstillet på en del rejseaktivitet i perioder og nogle gange med kort varsel. Vi tilbyder et afvekslende og selvstændigt job, hvor du bliver en nøglemedarbejder i vores HF-afdeling. Vi forventer ikke, at du kommer med erfaring i HF, og vi er derfor indstillet på at dette job kræver meget oplæring. Efter 5-6 måneder er du måske i stand til at fejlsøge og reparere små fejl, men vi ved af erfaring, at det kræver 2-3 års erfaring før man helt har styr på en HF-generator. Du skal være indstillet på, at der kan være korte perioder, hvor du hjælper andre steder i vores produktion.

 

Obel P A/S er en projektorienteret maskinbyggervirksomhed med speciale i automatisering af processor. Vi fremstiller maskiner / anlæg efter kundespecifikationer. Obel P er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der er kort fra ide til handling. Vi ligger stor vægt på, at vores medarbejdere har frihed under ansvar og evnen til at være en holdspiller. Hos Obel P kan man følge vores produktion lige fra tegnestue til programmering, da vi laver alt in-house i Herning.

Spørgsmål kan stilles til Michael Bonnicshen på tlf. 2283 5700.

Ansøgning sendes pr mail til: job@obelp-automation.dk

Obel P A/S leverer innovative og tekniske løsninger inden for håndtering, automatisering og maskinbygning. I samarbejde med vores kunder forener vi behov og teknologi til at skabe løsninger inden for især træindustrien. Som medarbejder hos Obel P kan du følge hele fremstillingsprocessen lige fra tegnestue ti l levering hos kunde. Det giver en unik og udfordrende hverdag med mulighed for selv at præge din hverdag. Vi ligger vægt på, at vores medarbejdere tager ansvar, er fleksible og vi vægter et godt humør.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ via https://www.jobmidt.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5fff6d6d)