Jobarkiv

fuldtid
Sygeplejerske søges til Ortopædkirurgisk sengeafsnit 3
 • Region Sjælland
 • Alleen 15, 4180 Sorø

SYGEPLEJERSKE TIL DAGVAGT/NATTEVAGT SØGES TIL
ORTOPÆDKIRURGISK SENGEAFSNIT 3,
SJÆLLANDS UNIVERSITETSHOSPITAL KØGE

Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske – så lad os vise dig hvad en Ortopædkirurgisk afdeling kan:

Brænder du for akut- og planlagt sygepleje, kan lide at arbejde med traume-, sports og børnekirurgi, samt planlagte og akutte operationer? - Så bliv sygeplejerske på region Sjællands største Ortopædkirurgiske sengeafsnit og få verdens bedste kollegaer.

Vi søger en sygeplejerske på enten 32 eller 37 timer til toholdsskift til dag –og nattevagter.

Ortopædkirurgisk afdeling består af sengeafsnit 1 og 3 samt et stort ambulant område.
Vi er netop flyttet over i helt nye bygninger i R-fløjen på SUH Køge.
Vi er en afdeling som har stor fokus på det gode arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og arbejdsglæde. Fagligheden er høj, humøret godt og der er altid plads til grin.

På sengeafsnit 3 har vi plads til 33 patienter. Indlæggelsestiden er ca. 1-10 dages varighed. Patienterne udredes og behandles for akut ortopædkirurgi med blandede diagnoser – deriblandt hoftenærefrakturer, eksterne fiksationer af ekstremiteter og multitraumer.
Sygeplejen i afdelingen spænder vidt, da vi både har de akutte komplicerede, men også de stabile og elektive patienter. Vi har patienter i alle aldre – den mindste på 9 måneder og den ældste på 104 år. Du vil derfor have mulighed for, at tillære dig erfaring og få kompetencer til en bred patientgruppe.

Vores afdeling er en af de største aftagere af sygeplejestuderende, SSA-elever ambulancebehandlerelever og medicinstuderende på SUH. Vi vægter et højt faglig uddannelsesniveau, med et godt og inspirerende læringsmiljø, der indeholder både individuel vejledning, refleksioner samt Skills Stations for personalet.

Vi arbejder efter optimeret patientforløb i alle vagtlag med fokus på information, klar afstemning af fælles forventninger og høj medindflydelse på indlæggelsesforløbet. Vi arbejder og behandler efter de sidste nye principper indenfor sygepleje. Vi er i gang med at implementere sektioner i Traume- og Alloplastik sektionen, hvilket er med til at styrke fagligheden og giver den enkelte mulighed for at dygtiggøre sig og udvikle sine kompetencer, indenfor et interesseområde. Vi har fokus på evidensbaseret sygepleje og har sygeplejersker med forskellige akademiske kompetencer, herunder to kliniske sygeplejespecialister, en forskningsansvarlig PHD sygeplejerske og projektsygeplejersker.

Vi arbejder med personcentreret pleje og behandling. I dagvagten har den enkelte, efter oplæring ansvaret for egne patienter, hvor helhedsplejen af patienten kommer i centrum. Du vil også kunne indgå i mindre teams, hvor du i samarbejde med kollegaer; sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter, vil varetage sygeplejen til en gruppe af patienter. Vi har et stort tværfagligt samarbejde med vores kirurger, fysioterapeuter, geriater, visitatorer fra kommunen, samt vores serviceassistenter, som sørger for at tage sig af madbestilling og servering af mad til vores patienter.

Vi tilbyder:

 • Et veltilrettelagt Onboardingforløb, med løbende samtaler og opfølgning med vores onboarding sygeplejersker
 • Dygtige, sjove, erfarne, søde og engagerede kollegaer med forskellige baggrunde
 • Mulighed for kurser, efter- og videreuddannelse
 • Refleksionssamtaler
 • Mulighed for individuel arbejdsplan, hvor du kun indgår i toholdsskift
 • Løn ud fra en kompetencetrins model
 • SUH tilbyder gratis nyt fitnesscenter

Vi forventer, at du:

 • Har lyst til at tage del i den gode sygepleje
 • Tager ansvar i hverdagen, er engageret og motiveret
 • Medvirker til, at patienterne bliver medinddraget
 • Opdaterer dig løbende på ny viden indenfor specialet
 • Arbejder tværfagligt med fokus på afdelingens store patientflow og patienter med mange komplekse problemstillinger

Sjællands Universitetshospital i Køge er landets 5. Universitetshospital og i den forbindelse er et stort arbejde med at transformeres begyndt. Derfor arbejder vi med en ny strategi: Vores mission er Patienten og vores vision er Suveræn kvalitet.

Stillingen er med tiltrædelse 1 majeller efter aftale. Der vil blive afholdt samtaler løbende.
Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at gribe knoglen og kontakte:
Oversygeplejerske Maria Sparre Dahlenborg tlf.: 47 32 65 52 eller på mail mspb@regionsjaelland.dk

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her