Jobarkiv

deltid
Hyggeligt sommerjob som jordbærsælger til vores jordbærtelt - Salgsassistenter til Gentofte
  • Det Glade Jordbær ApS
  • Frederiksborgvej 228, 4000 Roskilde

Er du en smilende, udadvendt person og er du på udkig efter et hyggeligt sommerjob i gode rammer, med god løn og søde kollgeaer. Så er du måske vores nye jordbærsælger?

-Vi søger jordbærsælgere i sommerperioden maj til august 

 

Kort om os:
Det Glade Jordbær er Danmarks førende kædebod af 100% friske varer såsom jordbær, kirsebær, hindbær, ærter, nye kartofter mm. Vi er højt elsket af danskerne da vores søde team og koncept, hvert år smitter med sommerstemning i storbyerne. Vi har nemlig stor passion for at bringe gårdbutikken og al’ hyggen omkring dette med ind til byen bl.a. for de danskere, der savner det friske land med pluk selv eller mormors lækre jordbærbed

 

Som medarbejder hos Det Glade Jordbær bliver du dagligt belønnet for din gode indsats med mulighed for at tjene helt op til 170,- i timen.

Vi prioriterer at give tilbage til de jordbærsælgere der levere et godt stykke arbejde. Vi udfordrer, tester og talentudvikler - for din skyld. Det betyder også, at du ikke behøver nogen tidligere erfaring for at arbejde hos os. Vi tror nemlig på, at alle kan have et skjult salgstalent i maven.
Vi sørger for at give dig den nødvendige oplæring for at du kan være helt tryg i dine arbejdsopgaver.

Det er selvfølgelig også i vores interesse at du når dine mål, så du kan få mest muligt i løn. Derfor hjælper vi dig hele vejen og fylder din rygsæk op med en masse brugbar erfaring, som du også vil kunne tage med dig, i dit fremtidige arbejdsliv. 


Som salgsassistent er det din primære opgave få alle vores skønne kunder i sommerstemning og give dem en fantastisk oplevelse mens du assistere dem med deres køb, samt sørge for, at din jordbærtelt altid ser præsentabel ud imens.

Dine vagter vil bestå af omkring 9 timer, og du vil få 2-3 vagter om ugen. Og det bedste er - Tiden flyver afsted! 

 

For at søge jobbet er det et krav, at du:

  • Taler og forstår dansk 
  • Er færdig med folkeskolen
  • Kan arbejde i hele perioden maj til august 
  • Har max. 2 ugers ferie planlagt i perioden 

 
Vi kan tilbyde:

  • Et hyggeligt sommerjob med nogle søde kollegaer
  • Et job hvor du får masser ansvar
  • God løn med mulighed for at optje salgsbonus hver dag
  • Udfordrende opgaver i en travl og sjov hverdag.

 
Så hvis du er med på at give den gas henover sommeren sammen med os, så send os en ansøgning her eller via vores ansøgningsfamular på detgladejordbaer.dk
 
Vi glæder os til at høre fra dig!