Jobarkiv

fuldtid
Strauss Skrædderi søger skrædder til Rødovre Centrum – deltid og fuldtid
 • STRAUSS COMPAGNIET ApS
 • Løvstræde 8, 1152 København K

Vi er et team på 5 ansatte som mangler en ny kollega der skal være klar til at arbejde i en dynamisk virksomhed med fart på. Hos Strauss Skrædderi arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt.

Er du dygtig nok til at være skrædder i en af Danmarks mest anerkendte, landsdækkende systuer? Sætter du altid kunden og den faglige kvalitet i højsædet? 
Så skal du læse videre...

Strauss Skrædderi har eksisteret i over 25 år. Vi er i dag en anerkendt systue med over 500 detailkunder (tøjbutikker) i porteføljen og foreløbig otte butikker fordelt over hele landet. Vi arbejder hårdt hver dag for at bevare vores ry for høj kvalitet og fokus på service.

Vi søger både fuldtids og deltids skræddere.

Du skal være uddannet inden for branchen som enten skrædder, beklædningshåndværker eller ligende uddannelse. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med omforandringer/tilpasninger før, og gerne på industrimaskiner.

Du skal også kunne tale, læse og skrive dansk, da der vil være kundeekspedition forbundet med stillingen.

Du er ambitiøs på dine egne og kundernes vegne og du er ikke bange for at tage et selvstændigt ansvar.

Du skal være klar til at arbejde i en dynamisk virksomhed med fart på og du kan bevare overblikket i en hverdag med mange korte deadlines. Vi forventer også, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider da butikken er beliggende i et center med åbningstider fra 10-19.00

Vi forventer af dig, at du, ligesom os andre, har en høj arbejdsmoral, er pligtopfyldende og kan lide at være en del af et stærkt og ambitiøst team.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Hjælpe til i den daglige produktion af diverse omforandringer.

 • Oplægning af bukser og ærmer.

 • Kjoleoplægninger.

 • Reparationer.

 • Ekspedere kunder.

  Arbejdstiden vil normalt ligge i tidsrummet 9.30 – 17.00, dog hver 3. uge fra kl. 11.30-19.00 og der vil være weekendarbejde hver 2. lørdag.

  Løn efter aftale.

Ansøgning samt cv sendes pr. mail