Jobarkiv

fuldtid
Vamdrup Apotek søger filialleder
  • Vamdrup Apotek
  • Torvet 6, 6580 Vamdrup
Da Henriette efter 7 fantastiske år stopper som filialleder i Vamdrup, søger vi en ny smilende, empatisk og dygtig leder, som vil tage hånd både om medarbejdere og kunder i Vamdrup.

Vi søger den helt rette person, så om du er farmaceut eller farmakonom, kommer fra apotekssektoren, regionen, kommunen eller er privatansat er vi interesseret i dig. Det vigtigste er, at du kan se dig selv lede efter vores værdier respekt, ansvarlighed, tillid, humor & teamwork.

Vi brænder for høj faglighed og den gode kundeekspedition og sammen bliver vi hver måned fagligt klogere når vi har vores fælles faglige infomøder.
Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for vores kunder i hver ekspedition, vi løser hverdagens problemer sammen og er aldrig alene. Vi syntes, vi er en vigtig del af det danske sundhedsvæsen som ud over at forsyne Danmarks befolkning med medicin, bidrager med vaccinationer af befolkningen og øger kendskabet til borgerens medicin via medicinsamtaler.

Vi ønsker at udbygge mængden og kendskabet til vores sundhedsydelser og du er en vigtig brik i den vision.
Hvis du er ny leder støtter vi dig med kurser og sparring med apoteker og souschef. Vi bruger aktivt DISC som kommunikations værktøj.

Vi udvikler dig og dine kollegaer fagligt, via kurser og infodage, og personligt ved at vi har integreret DISC profil som kommunikationsværktøj både medarbejderne/ledelsen imellem, men også i relation til kunderne.
Vi sætter vores hverdag og arbejdsliv højt, så vi behandler hinanden efter vores værdier og forventer du gør det samme. Vi forsøger at skabe bedst mulig work-life-balance for os alle på apoteket. Heldigvis har vi hverken vagter eller natarbejde 😊

Stillingen er med start 1. maj 2024 eller snarest efter.
Vi er utrolig spændte på at høre fra dig. Hvis du vil vide mere om os giver vi gerne en kop kaffe/te/vand.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Kontakt enten Apoteker Gitte Halberg Andersen 286gh@apoteket.dk mobil 40112376 eller Souschef Farmaceut Pernille Jørgensen 286pj@apoteket.dk mobil 26296013.