Jobarkiv

fuldtid
Klinisk Forsøgsenhed for Børn og Unge med Kræft søger en projektsygeplejerske pr. 01.06.24 eller snarest muligt
 • Rigshospitalet
 • Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
Juliane Marie Centret

Har du lyst til at være med til at udvikle fremtidens behandling til børn og unge med kræft? Og vil du være med til at give patienter i forsøgsbehandling et usædvanligt godt behandlingsforløb?

Klinisk Forsøgsenhed for Børn og Unge med Kræft, søger en projektsygeplejerske på 37 timer.

Stillingen som projektsygeplejerske byder på en alsidig hverdag med mange komplekse opgaver af både klinisk og administrativ art.

Din arbejdstid vil primært være i dagstiden på hverdage. Afhængigt af de enkelte forsøg kan der, i mindre omfang, være opgaver, der ligger udenfor almindelig arbejdstid.

Forsøgsenheden blev etableret i 2012 og er siden vokset støt hvad angår såvel antallet af forsøg og børn og unge i behandling som antal ansatte. Vi er p.t. 2,5 overlæge, en forskningskoordinator, en forskningssekretær, en assisterende oversygeplejerske, 8 projektsygeplejersker og to regulatoriske specialister i enheden.

Vi afprøver ny medicin til danske, nordiske og europæiske børn og unge med forskellige former for kræft. For nogle patienter er forsøgsbehandlingen hos os første kræftbehandling efter diagnosen er blevet stillet. De fleste har dog tidligere været igennem én eller flere behandlinger, men uden den ønskede effekt.

Vi gennemfører forsøgsbehandling med nye kræftlægemidler (eksperimentel behandling) sammen med lægemiddelindustrien såvel som i forsøg udviklet af lægekollegaer fra hospitaler og forskningsenheder i udlandet. Vi yder også generel støtte til børnekræftafdelingens deltagelse i internationale kliniske lægemiddelforsøg. De fleste af vores patienter behandles ambulant, mens andre er indlagt i sengeafsnittet, hvilket fordrer tæt samarbejde med personalet dér.

Som projektsygeplejerske vil du sammen med forsøgslægerne være ansvarlig for koordinering af barnets behandling hos os. Det indebærer kontakt til samarbejdspartnere i huset, medicingivning, prøvetagning, koordination af overnatning, forsendelse af forsøgsprøver mm. Du vil som projektsygeplejerske være i tæt kontakt med familien op til og under deres besøg.

De administrative opgaver omfatter dokumentation af patienternes forsøgsbehandling, vedligeholdelse af forsøgsrelaterede dokumenter samt indtastning af patienternes data i forsøgenes databaser. En stor del af det administrative arbejde foregår på engelsk og meget af kommunikationen med samarbejdspartnere udenfor huset foregår også på engelsk.

Sammen med en læge står du også for implementering af nye forsøg, som du fremadrettet vil være ansvarlig for. I lægemiddelforsøg til børn og unge med kræft, vil der typisk være få patienter, der passer til hver enkelt forsøg, så du vil blive ansvarlig for flere forsøg.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job med høj faglighed på internationalt niveau
 • Et behageligt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger i en tværfaglig gruppe
 • Indflydelse på planlægning af din arbejdsdag og løsning af dine opgaver i løbende faglig sparring med kollegaer og leder
 • Faglig supervision med din nærmeste leder hver 4. måned
 • At blive en del af en højtspecialiseret afdeling med et omfangsrigt undervisningsmiljø
 • Mulighed for deltagelse i konferencer og møder i ind- og udland
 • Supervision 3 gange årligt med professionel ekstern supervisor
 • Diplomuddannelse i ICH-GCP efter ca. 2 års ansættelse via kursusvirksomheden Atrium
 • (Seriøs karsekonkurrence hver påske)
Vi ser gerne at du:

 • Har solid klinisk erfaring - gerne fra hæmatologi eller onkologi, hos børn eller voksne
 • Har erfaring med kliniske forsøg og Good Clinical Practice (GCP)
 • Har lyst og evne til at arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet
 • Er positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Har gode samarbejds- og kommunikative evner
 • Har gode engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt
 • Har flair for IT og erfaring med Sundhedsplatformen
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Er du interesseret i yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte overlæge Karsten Nysom på 35 45 08 09, assisterende oversygeplejerske Luise Thellesen på 35 45 35 63 eller oversygeplejerske Katrine Jervad på 35 45 10 18.

Læs mere om Afdeling for Børn og Unge med Kræft og Blodsygdomme på https://vvww.rigshospitalet.dk'afdelinger-og- klinikker/julianemarie/børneungeklinikken/Sider/default.aspx

Ansøgningsfrist torsdag d. 18/4 2024.

Vi stiler mod ansættelsessamtaler i uge 17 men kan kalde til samtale løbende.

Søg stillingen vía linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.