Jobarkiv

fuldtid
C-chauffører søges til fuldtidsjobs i sommersæsonen
  • StudentConsulting
  • Frederiksborggade 15, 1360 København K

Til vores sommersæson søger vi lige nu dygtige chauffører, der kan hjælpe vores forskellige logistikkunder med at få fragten sikkert hentet og bragt. Vi søger både dig, der er en erfaren chauffør, og dig der er i starten af din karriere.

Om du bedst kan arbejde hverdage, aftener eller weekender spiller ikke den store rolle, da vi har brug for flere chauffører, der hver især kan arbejde på forskellige tidspunkter.

Som chauffør gennem StudentConsulting vil din primære opgave bestå i at distribuere gods for vores kunder til kunder eller privatpersoner.

Du vil blive ansat igennem Student Consulting i et fuldtidsvikariat, og du vil efter aftale blive udsendt til en af vores logistikkunder. Arbejdstiderne er primært i dagtimerne typisk med opstart i maj, og du vil blive ansat på overenskomst. Der vil være en mulighed for at blive forlænget eller fastansat efter sommeren, hvis behovet er der, og hvis vikariatet har været et gensidigt match.

Vi har brug for dig der:

Har C eller CE kørekort
Gyldigt chaufføruddannelsesbevis
Kører lastbil sikkert og forsvarligt
Kan arbejde i et fuldtidsvikariat over sommeren

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra transportbranchen fra tidligere, og det er endvidere en fordel hvis du har et ADR-bevis, men det er ikke en forudsætning.

I rekrutteringsprocessen kontrollerer vi din straffeattest og indhenter referencer. Vi indkalder løbende til samtale, og vi ser meget frem til at modtage din ansøgning og dit CV.