Jobarkiv

deltid
Friske deltidsmedhjælpere/ferie- og weekendafløsere, samt aftenvagter til Falsled Kro Housekeeping
  • Falsled Kro
  • Assensvej 513, 5642 Millinge

På Falsled Kro – søger vi friske medhjælpere til Housekeeping. Her skal du være med at give vores gæster den bedste start på deres ophold.

Falsled Kro er et fem-stjernet hotel beliggende på Sydfyn i fredelige, rolige og naturskønne omgivelser. Den gamle landevejskros historie strækker sig tilbage til 1500-tallet, og de fredede bygninger emmer af sjæl og atmosfære. Siden 1970’erne har der været drevet gourmetrestaurant i disse enestående rammer, og vi er i dag kendt og anerkendt for vores høje kvalitet. Vi er stolte af vores historie, men vi ser også stadig fremad; aldrig færdig – altid på vej.

Nu kan du blive en del af kroen historie.

Jobbet fordeler sig over ugens 7 dage, og ligger i tidsrummet fra kl 6-15 og aftenvagter fra kl. 17-22. Dine opgaver inkluderer rengøring af værelser, fællesområder samt klargøring til næste dag.

På Falsled Kro leverer vi høj kvalitet under ordnede forhold. Vores gæster har høje forventninger, og dem skal du være med til at indfri ved at du er:

  • Struktureret og kan holde hovedet koldt ved travlhed
  • Selvstændig, frisk og mødestabil
  • Imødekommende, positiv og smilende

Da vi bliver besøgt af mange internationale gæster, er det desuden vigtigt, at du kan tale og forstå engelsk på et rimeligt niveau.

Sådan søger du stillingen

Skriv en kort ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være rengørings medhjælper på Falsled Kro.

Send din ansøgning til Housekeepingchefen snarest muligt, da vi løbende vil afholde samtaler. Helle kan også svare på eventuelle opklarende spørgsmål, du måtte have.

 

Helle Jensen,

Housekeepingchef

E-mail: housekeeping@falsledkro.dk

Telefon: 23650070