Jobarkiv

fuldtid
Samsø Efterskole søgere undervisere
  • SAMSØ EFTERSKOLE
  • Besser Kirkevej 30, 8305 Samsø

Så er muligheden der! Vil du gå hjem fra arbejde hver dag med en følelse af, at du har gjort en forskel. At en gruppe af Danmarks unge er blevet klogere, udfordret, været mindre på mobilen eller bare haft gode snakke med en voksen. Alt mens de har lært noget nyt om den verden, de indgår i og på lige fod med voksne. Og vil du nødigt begrænses til et enkelt fagområde, men i stedet kunne sætte hegnspæle for kreativ formidling på flere fag og valgfag. Og kan du se dig selv som øbo på den smukkeste ø midt i Danmark.
Tænker du ja tak, det er lige mig, så søg det her job og få ovenikøbet 35 af de dejligste kollegaer.
Fra 1. august søger vi nye kollegaer, der er optaget at danne og uddanne unge mennesker.


Vi søger undervisere, gerne læreruddannede eller med dokumenteret undervisningserfaring. Det vigtigste er, at du har kompetencerne og lysten til at undervise unge, der er i gang med et fundamentalt udviklingsår.

Stillingerne, hvoraf det ene er et årsvikariat, indeholder undervisning i fag, som passer bedst muligt med din profil. Vi mangler nemlig undervisere i flere fag som matematik, musik, dansk og tysk. Udover undervisning i din boglige fag og valgfag, vil du også have efterskoleopgaver som tilsyn og kontaktlærerfunktion. Du får alt det spændende ved at arbejde en skole, hvor elever bor og er sammen hele tiden.
Det er ydermere en fordel, hvis du kan undervise i dykning, men på ingen måde et krav.
Vi tilstræber at vores undervisere både underviser i boglige fag og i vores valgfag, så hvis du har nogle spændende kompetencer, så skriv gerne om dem i din ansøgning.

Herudover forestiller vi os at du, som menneske:
• Har sans for vejledning og kommunikation, samt udviser rummelighed og omsorg for eleverne.
• Er en udadvendt, kommunikerende og åben person, der kan arbejde teamorienteret.
• Er dygtig til faglig formidling til både elever og i kontakten med deres forældre.
• Evner at skabe gode relationer.
• Underviser praksisnært og kan inddrage differentierede undervisningsformer i undervisningen.

Vi tilbyder
• Fantastiske kollegaer og en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en fælles interesse for at udleve vores vision, om at vores elever gennem dannelse, personlig udvikling og refleksion får lagt en fundamental byggesten, som de kan træde videre ud i livet på.
• Et spændende, alsidigt og meget meningsfuldt job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for 170 meget forskellige unge mennesker.

Samsø Efterskole er en Grundtvig/Koldsk efterskole. Her tror vi på at samtalen mellem elever og ansatte er et centralt omdrejningspunkt, og at vi gennem samtalen udvikler os og får en bedre forståelse for det fællesskab vi alle er en del på en efterskole. Vores inkluderende miljø skal sikre, at eleverne trives og udvikler sig fagligt, socialt og personligt. Samsø Efterskole har niveaudelt undervisning i de boglige fag og et stort udvalg af fede valgfag, der udfordrer eleverne til lands, til vands og i luften!
For at varetage jobbet er det et krav, at du bor på Samsø. Vi er behjælpelige med at finde en midlertidig bolig til dig.

Du kan se mere om Samsø Efterskole på www.samsøefterskole.dk
Yderligere oplysninger i forhold til stillingen og en rundtur på skolen kan fås ved henvendelse til forstander Jannick Marschall 26700894 eller viceforstander Rune Riis 30203977.
Ansøgningen sendes til skolens mail på info@samsoefterskole.dk senest d. 22/4 2024 kl. 12. Samtaler afholdes tirsdag den 14/5 og onsdag den 15/5 i uge 20.
Forventet ansættelse pr. 1. august.
Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.