Jobarkiv

deltid
Køkkenmedhjælper
  • Fredensborg Kommune
  • Gl Strandvej 130A 1, 3050 Humlebæk

Køkkenmedhjælper til produktionskøkken i daginstitution – Børnehusene Humlebæk

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende team, og være med til at tilbedere velsmagende og ernæringsrigtige måltider til børn i vores dagtilbud, så er det dig vi leder efter.

Om os

I Børnehusene Humlebæks køkkener har vi en travl hverdag. Vi sætter en ære i, at tilberede børnenes måltider fra bunden af friske økologiske råvarer. 

Vores område har to produktionskøkkener, hvor du vil skulle indgå i produktionen i Fælleskøkkenet som ligger i forbindelse med Børnehuset Frugthaven. Her er tilknyttet fire medarbejdere som dagligt tilbereder måltider til ca. 330 børn. 

Du vil blive en del af vores kostfagligt team på i alt 8 medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde mellem vores to køkkener, hvor vi b.la. mødes på månedlig basis til personalemøde. 

Vores arbejde tilrettelægges med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, hvor alle hjælper til, når der er behov for en ekstra hånd. Hos os ser vi muligheder frem for forhindringer, og arbejder bevidst med at videreudvikle og forny os både individuelt og sammen. Vores omgangsform er præget af gensidig respekt, faglig stolthed, arbejdsglæde og ikke mindst humor. 

Om dig

  • Du har flere års pratisk erfaring fra et professionelt køkken.
  • Du har lyst til at arbejde selvstændigt, og samtidig i være en del af et team af engagerede medarbejdere.
  • Du forstår at arbejde systematisk, og er omhyggelig med hygiejnen.
  • Du forstår vigtigheden i, at bidrage positivt til det gode arbejdsliv.
  • Du er pligtopfyldende og mødestabil.


Ugentlig arbejdstid 30 timer, i tidsrummet mellem 07:30 – 13:30. Tiltrædelse gerne 02. april eller hurtigst muligt derefter. Men vi venter gerne på den rigtige kandidat.


Du er meget velkommen til at kontakte køkkenleder Pernille Meltofte Janssen, for at høre mere om jobbet i tidsrummet mellem 08:00 – 16:00 på tlf. 50 83 63 32

www.bornehusene-humlebaek.dk  
 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.