Jobarkiv

deltid
SPS Studiestøttegiver der vil gøre en forskel for studerende på AAU
 • OLIVIA DANMARK A/S
 • Hørkær , 2. 20, 2730 Herlev
Ønsker du at arbejder med studerende med behov for SPS på lange videregående uddannelser? Har du erfaring med SPS arbejde, og er det en drivkraft i dit arbejde at gøre en oprigtig forskel i studerendes studieliv?

Så er det dig vi søger! Olivia Danmark yder specialpædagogisk støtte (SPS) til studerende med psykologiske eller neurologiske funktionsnedsættelser på lange videregående uddannelser over hele landet. Vi skal sikre, at studerende der modtager SPS kan gennemføre en uddannelse på lige fod med studerende uden en funktionsnedsættelse.

Vi søger lige nu en timeansat studiestøttegiver til studerende på Syddansk Universitet.

Hvem er du?

Du har erfaring i at arbejde med SPS, gerne med universitetsstuderende eller fra anden relevant uddannelsesinstitution. Du har gode relationskompetencer, du står stærkt i din faglighed og kan arbejde selvstændigt.

Du er engageret, empatisk og vedholdende i opgaveløsningerne, og du kan arbejde metodemæssigt og strategisk med studerende, så de udvikler kompenserende studierelaterede strategier ift. deres funktionsnedsættelser og til de kognitive, følelsesmæssige og sociale udfordringer de møder.

Vi forestiller os, at denne stilling er et supplement til den stilling, du har i forvejen, og at det ugentlige time antal ligger på ca. 15-30 timer pr. uge.

Din uddannelsesmæssige baggrund

Som studiestøttegiver skal du have en relevant lang videregående uddannelse inden for det socialfaglige, psykologiske, pædagogiske, didaktiske, sociologiske eller specialpædagogiske område OG

minimum 2 års erfaring med undervisning eller vejledning til studerende på mellemlange eller lange videregående uddannelser ELLER

minimum 2 års erfaring med anden støtte til unge med psykiske og/eller neurologiske funktions-nedsættelser.Du kan også have en relevant mellemlang videregående uddannelse inden for det socialfaglige, pædagogiske, didaktiske, sundhedsfaglige område med efteruddannelse inden for neuropsykologi, pædagogik, neuro-pædagogik, psykologi, vejledning eller specialpædagogik på minimum diplomniveau f.eks. relevante diplommoduler på i alt 10 ECTS OG

minimum 2 års erfaring med undervisning eller vejledning af studerende på mellemlange eller lange videregående uddannelser ELLER

minimum 2 års erfaring med anden støtte til unge med psykiske og/eller neurologiske funktionsnedsættelser.Dit arbejde vil bestå af:

 • Din kerneopgaver er støttende samtaler med studerende, og det er samtalerne, der skaber trivsel for dig i dit arbejde.
 • Du trives både med støttende samtaler online såvel som fysiske
 • Tilrettelægge mål og delmål for SPS indsatsen samme med den studerende
 • Samarbejde med SPS mentor, og SPS fagstøttelærer
 • Deltage i relevante møder, online eller fysisk
 • Dokumentation af indsatsen omkring den studerende
 • Supervision af de andre faggrupper
Olivia Danmark tilbyder dig:

 • Frihed til at planlægge egen arbejdstid.
 • Faglig sparring med fast tilknyttet SPS koordinator
 • Et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på sparring, dialog og kvalitet
 • Timeansættelse med varierende timeantal.
 • Tilknytning til et aftalt antal af studerende med bevillinger på 20 timer pr. semester.
 • Du bliver tilknyttet et team bestående af studiestøttegivere der alle arbejder med studerende fra SDU og har fast kontor på Ørbækvej 266, 5220 Odense.
Olivia Danmark arbejder ud fra værdierne: Viden, Tillid og Empati, og vi ser gerne, at det vækker positive følelser hos dig.

Olivia Danmark har en velfungerende administration, som du og dine kollegaer kan trække på og som yder et stærkt fundament samtidig med, at I sammen skaber de løsninger der er behov for til jeres arbejdsdag.

Ansøgning

Send gerne din ansøgning i dag. Vi kalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet vores nye kollega.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Teamleder Henriette Andersen på mail: henriette.andersen@oliviadanmark.dk eller tlf. 93404418.

Vi glæder os til at høre fra dig.