Jobarkiv

deltid
Elisabeth søger kvindelig hjælper
  • BPA Support ApS
  • Bagsværdvej 84, 2800 Kongens Lyngby

Mit navn er Elisabeth. Jeg 41 år og søger en kvindelig hjælper til 24 timers vagter 5 dage om måneden.

Jeg har sclerose og kan ikke bruge mine ben eller arme, men mit hoved fungerer fint. 

Jeg søger en der er mødestabil, for jeg er afhængig af mine hjælpere. 

Jeg har brug for hjælp til alt praktisk lige fra forflytninger, personlig hygiejne, madlavning, rengøring og alt derimellem. 

Jeg bruger loftlift, når jeg skal op af sengen og om aftenen når jeg skal lægges igen og stålift når jeg skal på badeværelset. Jeg er meget god til at forklare hvordan hjælpemidlerne bruges, så du bliver lært op af mig selv. 

Min baggrund er jugoslavisk, men jeg er født i Danmark og taler flydende dansk. Jeg er en glad og selskabelig person. Jeg er opvokset musikalsk og uddannet ernæringsassistent. Jeg kan godt lide at tage ud på restaurant, høre blandet musik eller at hygge mig med at se sjove film. Jeg kan også godt lide at bage kager eller tage ud og shoppe. 

Jeg træner 1 gang om ugen med fysioterapeut i eget hjem. 

Jeg bor alene i et rækkehus i Snekkersten. Vagterne er fra 08-08 og der er rådighedstimer om natten.  

Jeg søger kvindelige hjælpere og skal kunne starte op fra 1. Maj

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning, samt CV og gerne et vellignende billede til job@bpasupport.dk Husk at skrive i ansøgningen at det er hos mig du søger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Om BPA support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger. 

Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.

Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk