Jobarkiv

fuldtid
Klinisk sygeplejespecialist til ambulatorium med lever- og tarmsygdomme som speciale
 • Handicapcenter Fyn, Region Syddanmark
 • Baagøes Allé 15, Indgang 53, 5700 Svendborg

Vil du være med til at vedligeholde, skabe og yde sygepleje af høj kvalitet? Så er du den kollega, vi gerne vil have med på vores hold.

Som sygeplejerske i ambulatoriet arbejder man selvstændigt, med faglig sparing kolleger imellem. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med læger og sekretærer.
Arbejdet består i at give behandlinger, assisterer til medicinske kikkertundersøgelser samt afholde selvstændige sygeplejerskekonsultationer.
Vi ser kronisk syge patienter, som vi følger gennem mange år og vi har korte forløb med patienter, vi kun ser i en til to timer. Det giver spændende sygeplejefaglige opgaver blandt andet i forhold til dannelse af relationer og evne til kommunikation. 

En tredjedel af arbejdstiden vil være i Medicinsk Sengeafsnit, inklusiv hver 3. weekend. Sengeafsnittet er placeret i Svendborg. Her er patienter med tarm- og leversygdomme indlagt.

Vi arbejder med Familie Fokuseret Sygepleje og vi gør os umage med at tilrettelægge forløb, sygepleje og behandling, så det passer til patientens behov og dennes pårørende.

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist som, i samarbejde med personalet, kan udføre forbedringsarbejde i ambulatoriet og på tværs i afdelingen. Du vil blive en del af afdelingens sygeplejeakademi. I akademiet fordeles og arbejdes med tværgående udviklingsopgaver. I ambulatoriet vil du arbejde med specialerelaterede opgaver. Desuden vil du have et tæt samarbejde med oversygeplejersken.

Der er 11 specialister ansat i afdelingen og en forskningssygeplejerske. Dem vil du samarbejde med både i sygeplejeakademiet og i forskellige andre mødefora.

Det forventes, at du har en akademisk overbygning på din sygeplejerskeuddannelse. Fordelingen af din tid vil, overordnet, være 50% i Akademiet/specialistfunktionen og 50% i drift, afhængig af mængde af opgaver, møder m.m.

Erfaring inden for specialet er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder dig:

 • Oplæringsprogram og introduktion, tilpasset dine funktioner
 • Gode kolleger, der vægter godt humør og et godt arbejdsmiljø 
 • Erfarne kolleger, der gerne lærer fra sig 
 • En god blanding af kommunikativ og instrumentel sygepleje 

Vi ønsker at du: 

 • Vægter din sygeplejefaglighed højt 
 • Evner at være en del af det kliniske arbejde og evner at forbedre det
 • Evner implementering og fastholdelse
 • Er holdspiller og også evner at arbejde selvstændigt 
 • Er positiv og rummelig 
 • Er god til at navigere og samarbejde i en mindre enhed og i den store afdeling
 • Er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver

Afdelingen og sygehuset:
Mavetarmmedicinsk Ambulatorium er beliggende på Sygehusenheden i Nyborg og er en del af Medicinsk Afdeling M/FAM. Resten af afdelingen er placeret i Svendborg. I forbindelse med Svendborg Sygehus som specialesygehus er det besluttet, at ambulatoriet her i Nyborg skal flytte til Svendborg. Der er endnu ikke sat tidspunkt på den flytning.
Vi varetager udrednings- og undersøgelsesforløb af patienter med tarmsygdomme, leversygdomme og anæmi. Vi giver behandlinger, primært biologiskmedicin, til patienter med IBD. Vi følger patienter med leversvigt, primært på baggrund af tidligere stort alkohol misbrug. 

Vi er 9 sygeplejersker og 1 social- og sundhedsassistent ansat i ambulatoriet. Desuden er der 5 sekretærer og 5 overlæger ansat.

I øvrigt om stillingen:
Stillingen ønskes besat pr. 1/6 2024.
Timetal, 37 timer pr. uge.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem DSR og Danske Regioner og er omfattet af Ny Løn.  

Ansøgningsfrist søndag den 21/4-24. Samtaler forventes afholdt tirsdag den 23/4-24.
Ansøgningen modtages elektronisk.

Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Lone Gerd Nielsen for yderligere information. Telefon: 20 56 78 29, mail: lone.gerd.nielsen@rsyd.dk