Jobarkiv

fuldtid
Privat daginstitution søger en pædagog - der er mulighed for en god lønforhandling.
  • Henvi Huset Dagnæs
  • Sognegårdsvej 2, 8700 Horsens

Pædagog søges til en lille børnehavegruppe.

Som pædagog skal du i samarbejde med 3 andre pædagoger/medhjælper, skabe et trygt læringsmiljø hvor børnene bliver mødt indenfor nærmeste udviklingszone. Vi er 30 børn i alderen 3-6 år. En stor del af arbejdet består i at skabe gode læringsmiljøer for alle vores børn, men især have det pædagogisk ansvar for en mindre gruppe, som har behov for en mere specialiseret indsats, for at trives i det små og store fællesskab. Vi samarbejder kontinuerligt med talepædagog og psykolog.

Om dig

Du er en empatisk, nærværende og anerkendende voksen, som har fornemmelse for at læse børnenes signaler, og med din pædagogfaglige/erfarings viden kan se bagom adfærden og møde barnet i dets behov og interesser. Du glædes og begejstres over både de større og helt små skridt/succeser. Du er en nysgerrig, legende voksen, som også ser pædagogiske muligheder i de daglige rutiner. Du kan engagere dig i både børn, hvor mange gentagelser og en tydelig ramme er nødvendig, og børn, hvor du skal være fleksibel og omstillingsparat. Du rummer en stor del tålmodighed. Du har lyst til og forstår vigtigheden af at skabe og opretholde et tæt samarbejde med forældrene omkring deres børn. Du trives i at være en del af et team, hvor refleksion er en naturlig del af din pædagogiske praksis.

Du skal sende en ansøgning, hvis du har gode evner eller forudsætninger for at: 

  • Har lyst til at arbejde pædagogisk, er målrette i dit arbejde.
  • Sætte børnene og deres perspektiv i øverste kontekst i alt hvad du gør.
  • Se og tage ansvar for alle børn.
  • Tage ansvar for at du selv og andre får mulighed for at lykkes.
  • Iagttage og reflektere over egen og andres praksis.
  • Udarbejde handleplaner, DPU, sprogvuderinger i samarbejde, med dine kollegaer, med udgangspunkt i børnenes nærmeste udviklingszone

Send ansøgning og cv til mail: lotte@henvi.dk 

Hvis du vil vide mere: Kontakt Lotte på 20931095 

Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest