Jobarkiv

fuldtid
MEKANIKER SØGES TIL VÆRKSTEDET V/ARNE POULSEN
  • Medarbejderne ApS
  • Godsbanegade 7, 8700 Horsens

Værkstedet v/Arne Poulsen i Løgstør søger en dygtig mekaniker til deres veletablerede værksted.

Arne overtog værkstedet for 8 år siden, og har siden da opretholdt et solidt ry i området, hvor deres kunder går generationer tilbage. Vi søger nu en engageret medarbejder, der vil være med til at fortsætte denne tradition og levere førsteklasses service til kunderne.


Om stillingen:

Som mekaniker hos Værkstedet v/Arne Poulsen vil du få mulighed for at arbejde med alsidige opgaver inden for et moderne værkstedsmiljø.
De vægter god ordenssans og evnen til at håndtere forskellige reparationer og vedligeholdelsesopgaver.

Værkstedet er nymoderne og specialiseret i reparationer på personbiler, varebiler, el- og hybridbiler. 

De tilbyder deres kunder en ekstraordinær serviceoplevelse og søger en medarbejder, der deler deres engagement i at sikre, at kunderne får mere end forventet, når de forlader værkstedet.

 

Din hverdag vil bestå af alsidige opgaver såsom:

  • Diagnosticering af mekaniske problemer
  • Udførelse af reparationer og vedligeholdelse
  • Forebyggende vedligeholdelse
  • Rådgivning til kunder om reparationer og vedligeholdelse
  • Servicering og dækskifte mm.


Om dig:

Du kommer med minimum fem års erfaring som mekaniker, gerne med kendskab til forskellige biltyper, reparationsteknikker og el- og hybriduddannelse. Udover dette har du en god ordenssans og evnen til at arbejde selvstændigt samt i et team.
Fleksibilitet og villighed til at påtage dig forskellige opgaver på værkstedet vægtes højt.

 

Om muligheden:

Du får muligheden for at tiltræde en spændende stilling i et velrenommeret værksted med et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer.

Du får muligheden for at blive en del af et lille værksted, hvor ideer er velkomne, og hvor der er plads til ironi og humor i hverdagen.

Alle måltider er betalt, så du kan nyde frokostpauserne uden bekymringer og fortsætte med at yde dit bedste på arbejdet.

 

Der tilbydes en attraktiv lønpakke der inkluderer pension, arbejdstøj, sundhedsforsikring og fritvalgskonto.

 

Søg jobbet:

Medarbejderne ApS håndterer denne rekruttering, så har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marie Nielsen på tlf.: 81 40 91 82.

 

Lyder dette job som lige noget for dig, så tøv ikke med at sende dit CV eller give os et kald – vi indkalder løbende til samtale.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvis vi ikke har overbevist dig om at søge stillingen endnu, så tag et kig på virksomhedens TrustPilot anmeldelser her: https://dk.trustpilot.com/review/teknicar.dk/location/v%C3%A6rkstedet-v-arne-poulsen