Jobarkiv

fuldtid
Skødeskriver, eftersagsbehandler, berigtigelseskonsulent
  • Berigtigelse.nu
  • Henning Grønlund Carlsens Vænge 21, 8700 Horsens

Skødeskriver, eftersagsbehandler, berigtigelseskonsulent – Ja, kært barn har mange navne :-)

Måske du har arbejdet som ejendomsmægler, advokatsekretær eller lignende?

Jeg søger dig der i forvejen har masser af erfaring og lysten til at bruge dine kompetencer til at hjælpe ejendomsmæglere rundt omkring i landet med at udarbejde skøde, refusionsopgørelse, sikkerhed til ejerforening, aflysning af servitut og hvad der ellers hører med. Har du erfaring inden for før salg er dette et plus (ikke et krav).

Vi lever af at yde god service over for vores kunder samt vores kunders kunder, for at den sidste del af ejendomshandlen forløber sig så gnidningsfrit som muligt.

Der tilbydes et fast job med gode vilkår, hvor din arbejdsplads vil være i dit eget hjem. Dog sparrer vi med hinanden i dagligdagen og der vil være mulighed for at vi kan mødes og arbejde sammen, tage til arrangementer sammen osv.

For at give dig den allerbedste start på jobbet vil du indgå i et oplæringsforløb i systemerne mv. i ca. 3-4 uger, eller indtil du føler dig helt klar. Selve oplæringsperioden vil være med fysisk fremmøde på kontor i Horsens. Du får selvfølgelig mobiltelefon og computer stillet til rådighed.

Jobbet kræver at man ikke har noget imod at arbejde hjemmefra og at man formår at motivere sig selv. Til gengæld får man MEGET frihed under ansvar samt super søde kunder, der sætter pris på den service vi yder.

Det forventes at man kan arbejde fuldtid (37 timer) om ugen, dog vil der på sigt, hvis ønskes, kunne trappes ned i timer. Dette aftaler vi løbende ved behov.

Send mig gerne en kort ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du bidrager med og hvorfor du mener at dette job kunne være noget for dig. Vedhæft også meget gerne dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til Camilla på telefon: 42949437.

Jeg afholder løbende samtaler og forventer en opstart omkring d. 1. juni 2024 (+-)