Jobarkiv

deltid
Servicemedarbejder - afløser
  • PARTNERSERVICE HVER GANG A/S
  • Øllegårdsvej 3, 8260 Viby J

Vi søger en frisk og aktiv servicemedermedarbejder til afløsning ved vores kunder i Odense-området. Vi håber at vi på et tidspunkt kan tilbyde dig faste timer.

Vi kan få brug for dig både morgen og eftermiddag. Arbejdsdage vil primært være mandag - fredag; men det kan ske at der bliver brug for dig i weekenden.

Som afløser kommer du til at prøve en masse forskellige typer af rengøring - det kan f.eks. være trappevask, kontorrengøring og butiksrengøring. Du kommer ud til en masse forskellige kunder.

Timeløn og ansættelsesvilkår jfr. Serviceoverenskomst mellem SBA og 3F. Det sikrer dig pension, sundhedsordning, fritvalgsopsparing og ordnede ansættelsesforhold.

Som medarbejder i PartnerService vil du have tæt kontakt til din serviceleder som i fælleskab med dig og dine skønne kolleger skal sørge for, at kvaliteten og servicen er helt i top.

Du skal derfor være en teamplayer, pligtopfyldende og smilende - da du er virksomhedens ansigt udadtil. 

Desuden er det et krav, at du taler og forstår enten dansk eller engelsk.

Hvis du har rengøringserfaring er det ekstra godt.

Det kræver endvidere fremvisning af straffeattest, samt opholds- og arbejdstilladelse eller dansk pas. Dette bedes medbragt ved en evt. ansættelsessamtale.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig så send endelig en ansøgning til Valéria på vaba@partnerservice.dk - hun glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsessamtaler foregår løbende.