Jobarkiv

fuldtid
Truckfører
  • RANDSTAD A/S
  • Bredskifte Allé 11, 8210 Aarhus V

For Siemens Gamesa i Esbjerg søger Randstad en lagermedarbejder med truckcertifikat. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og af varighed 3-6 måneder.

hvad vi tilbyder

Hos Siemens er sikkerheden og medarbejdernes trivsel i højsædet. Du vil få en grundig oplæring i både arbejdsopgaver og sikkerheden på arbejdspladsen.
Du får en yderst attraktiv grundløn plus tillæg, jf. overenskomsten. Derudover er der 50 min. pause, hvoraf de 20 min. er arbejdsgiverbetalt.


Der er tale om daghold, hvor arbejdstiden er mandag – torsdag fra 7.00-15.30 og fredag fra 7.00-12.00.
Beliggenheden er på Esbjerg Havn.

arbejdsopgaver

Du bliver en del af afdelingen, der leverer udstyr til Siemens’ lokationer rundt om i hele verden. Det vil sige, at der er et højt flow af materiel og udstyr ind og ud af virksomheden.
Det betyder, at du vil få en alsidig arbejdsdag, hvor du både kan være en del af holdet, der scanner og klargør til forsendelse, men du kan også være i modtagelsen, hvor du er med til at kvalitetssikre det materiel, der kommer retur.
Der vil også være kørsel med både truck og stabler.

I overskrifter kan følgende opgaver fremhæves:-Pluk og pak med scannere
-Kørsel med stabler
-Kørsel med truck fra 5-25 tons
-Diverse opgaver på lageret

din profil

Din baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har erfaring med lagerarbejde. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med stregkoder og håndscannere. Hvis du har kendskab til SAP eller ERP-systemer, vil det også være at foretrække, men det er dog ikke et ufravigeligt krav.
Det er til gengæld et krav, at du har et truckcertifikat, for at komme i betragtning til denne stilling.
Som person trives du godt i et team, hvor der er en åben og uformel omgangstone, og hvor man hjælper hinanden på kryds og tværs

ansøg

Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, og som har lyst til at gå i et vikariat der varer ca. året ud. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Emma Skovgaard på tlf. 48802701.
Denne proces varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.