Jobarkiv

fuldtid
betterpeople A/S søger på vegne af SinoScan Group A/S en CFO.
  • betterpeople A/S
  • Studsgade 22B, 8000 Aarhus C

Få en indflydelsesrig rolle som CFO hos SinoScan Group A/S, en global frontløber inden for specialiseret produktion og produktudvikling. Med ansvar for økonomi, IT og ESG på tværs af de internationale datterselskaber, vil du bidrage til virksomhedens strategiske retning i en dynamisk og positiv kultur. 

betterpeople A/S søger på vegne af SinoScan Group A/S en CFO.   

SinoScan 

SinoScan blev etableret i 1998 og er i dag en førende virksomhed inden for specialiseret produktion og produktudvikling. Der tilbydes alt fra fremstilling af kundespecifikke emner til idéudvikling, design, konstruktion og produktion af komplette produkter. Med mere end 100 dedikerede medarbejdere, herunder over 30 dygtige ingeniører, stræber SinoScan efter at levere innovative løsninger til de globale kunder. Med datterselskaber fordelt over Danmark, Tyskland, England, USA, Canada og Kina, tilbydes et unikt arbejdsmiljø, hvor man som medarbejder kan drage fordel af en bred vifte af erfaringer og ressourcer. SinoScan er dedikeret til at udvikle, producere og levere produkter af den højeste kvalitet og derved sikre succes med salgbare produkter for kunder og partnere. 

Nøglerolle i koncernledelsen 

Som CFO hos SinoScan Group A/S vil du få en afgørende rolle for den overordnede økonomi i virksomheden med ansvaret for en bred vifte af arbejdsområder, herunder traditionelle økonomiopgaver som controlling/budgetstyring, likviditetsstyring og valutahåndtering. Derudover vil du være ansvarlig for IT-området og tilmed stå for en relevant, præcis og let overskuelig bestyrelsesrapportering, samt udvikling af flere BI-værktøjer og opgradering af virksomhedens ERP-system til BC. Du vil fungere som en vigtig del af SinoScan Groups ledergruppe, hvor I sammen vil forme og sætte den strategiske retning for virksomheden. Dertil vil du arbejde tæt sammen med hele koncernens økonomifunktion. 

Stillingen inkluderer ligeledes ansvar for virksomhedens ESG-strategi/rapportering, og du vil derfor spille en vigtig rolle i at kunne identificere, hvor SinoScan kan skabe langsigtet værdi, samtidig med at der tages miljømæssige og sociale hensyn.  

CFO med international erfaring 

Stillingen er til dig, som er interesseret i at blive en del af en veletableret virksomhed, som opererer med et stort internationalt fokus. Du får i denne position strategisk indflydelse, samt muligheden for selv at påvirke din rolle. Det er derfor vigtigt, at du er selvkørende og i stand til at holde det samlede overblik og prioritere i en bred rolle på tværs af virksomhedens funktioner og landegrænser. Du skal, med din brede erfaring og faglighed indenfor økonomi og IT, være med til at løfte virksomheden til næste niveau. Dertil er det essentielt, at du finder det spændende og har erfaring med at arbejde med udenlandske datterselskaber.  

Robust ingeniørhåndværk og positiv kultur 

SinoScan tager det miljømæssige ansvar alvorligt, da virksomheden vil være med til at forme fremtiden og hjælpe kunder og partnere med at opnå en stærk position i den grønne omstilling. I den forbindelse er virksomheden bevidst om evnen til at påvirke produktets miljøbelastning igennem hele værdikæden, så kunderne forsat er i stand til at imødekomme markedets miljømæssige krav. Virksomheden repræsenterer et robust ingeniørhåndværk, lokal tilstedeværelse på de internationale lokationer, samt omfattende erfaring med outsourcing og produktudvikling. 

Hos SinoScan er der generelt stor frihed til det enkelte individ samtidig med en stor følelse af fællesskab og positiv kultur på trods af, at virksomheden er repræsenteret i flere forskellige lande. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S  

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.     

   

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.     

   

(C) betterpeople A/S