Jobarkiv

fuldtid
Økonomichef med fokus på procesoptimering og automatisering
  • PRO&CO A/S
  • Lassonsvej 2, 7430 Ikast
BN Skilte er på udkig efter en ambitiøs og analytisk stærk økonomichef til at drive virksomhedens økonomiafdeling. Er du klar til at tage ansvar for budgettering, resultatopgørelser og samtidig stå i spidsen for at optimere og automatisere processer? Så er det måske dig, vi leder efter!

Din stilling
BN Skilte har oplevet en betydelig vækst og markant stigning i omsætningen. Nu står virksomheden over for en spændende opgave med at modernisere og optimere flere manuelle processer, og herunder udfordre de traditionelle papir- og arbejdsgange ved at integrere digitalisering som en af flere løsninger. Som økonomichef får du en hovedrolle i dette næste afgørende trin for virksomheden.

Som økonomichef ved BN Skilte bliver du ansvarlig for at sikre en effektiv drift af virksomhedens økonomiafdeling og kalkulationsafdeling. Du får en central rolle i budgetlægning, månedsafslutning, rapportering og controlling. Herudover vil du være nøglepersonen i at automatisere virksomhedens faktureringsproces samt at styre og optimere kalkulationsarbejdet.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for økonomiafdelingen og kalkulationsafdelingen og får to dygtige medarbejdere i reference, og du vil desuden arbejde tæt sammen med direktøren for at sikre overensstemmelse med virksomhedens overordnede mål.

Mål for stillingen

  • Sikre nøjagtig budgettering, månedsafslutning og resultatopfølgning
  • Implementere effektive processer, som skaber bedre overblik over omkostninger og indtjening, herunder:
    • Automatisering af ordre-/faktureringsprocessen
    • Controlling og optimering af kalkulationer og efterkalkulationer
  • Daglig ledelse og løbende udvikling af økonomiafdelingen og kalkulationsafdelingen

Hvad kan du?
Vi leder efter en kandidat med en baggrund inden for økonomi, for eksempel med erfaring som Controller eller Business Controller – og med lysten til at tage det næste skridt i karrieren. Du skal besidde stærke analytiske evner og være fortrolig med regnskab, budgettering og controlling. Det er desuden afgørende, at du har erfaring med digitalisering og procesoptimering.

Det falder dig naturligt at tage ansvar og at træffe beslutninger selvstændigt. Du motiveres af at arbejde med optimering og implementering, og du får nemt øje på forbedringsmuligheder. Endelig er du en teamplayer med gode kommunikationsevner og en ærekær tilgang til dit arbejde.

BN Skilte tilbyder
Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit direkte præg på økonomiafdelingens og kalkulationsafdelingens fremadrettede udvikling.

Som økonomichef får du en lederrolle med stort udviklingspotentiale og rig mulighed for at skabe synlige resultater. Du vil arbejde tæt sammen med det øvrige lederteam og direktøren, hvilket giver dig en unik chance for at præge virksomhedens strategiske retning.

Du bliver desuden del af en arbejdsplads med gode kollegaer, godt humør og stærke kompetencer samt en høj grad af frihed under ansvar.

Om BN Skilte
BN Skilte sælger, producerer og monterer udendørs og indendørs skilte på et højt fagligt niveau. Virksomheden er førende inden for branchen og servicerer og rådgiver det professionelle skiltemarked i Skandinavien med stor kompetence inden for projektstyring, design, produktion og montage. Virksomheden rummer alle relevante skiltefag i egen produktion, hvilket giver en stor fleksibilitet.

BN Skilte er en stolt og kvalitetsbevidst virksomhed med rødder tilbage til 1962. Siden 1971 har BN Skilte haft base i den nordlige del af Randers, hvor de råder over godt 4.000 m2 fordelt på salg/projektstyring, tegnestue, administration, produktion og montage. Virksomheden har herudover adresse i Brøndby med salg/projektstyring og tegnestue. Der er cirka 65 dedikerede medarbejdere i dag.

Se mere på BN - skilte, grafiske løsninger og visuel identitet - BN SKILTE

Ansøgning & kontakt
Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV til PRO&CO, som varetager rekruttering til denne stilling for BN Skilte, via knappen "Søg stillingen" herunder.

Der er ingen ansøgningsfrist. Ansøgningerne behandles og der indkaldes til samtaler løbende.