Jobarkiv

fuldtid
Produktionschef med skarpe kompetencer inden for forandringsledelse og optimering
  • PRO&CO A/S
  • Lassonsvej 2, 7430 Ikast
Er du en dygtig leder, der altid er på udkig efter nye måder at forbedre processerne på? Har du evnen til at sætte det rette team, til at få tingene til at ske og lede dem med en motiverende og nærværende tilgang? Så får du her chancen for at sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling!

Din stilling
BN Skilte har været igennem en stor vækstrejse og har øget omsætningen markant. Man er godt i gang med at samle op på alle manuelle processer og herunder udfordre papir- og arbejdsgange med blandt andet digitalisering som ét af flere redskaber. Nu er tiden inde til at effektivisere produktionsprocesserne yderligere. Til denne opgave søger vi en produktionschef, der kan tage teten og drive en hands-on tilgang til ledelse og optimering.

Med stillingen, som produktionschef, får du en unik mulighed for at blive en del af ledergruppen og køre tæt parløb med direktøren og den resterende ledelse. Du får ansvaret for at implementere og føre større projekter i produktionsafdelingen til succesfuld gennemførelse.

Du bliver leder for i alt 40 dedikerede og dygtige medarbejdere, som er meget kvalitetsbevidste og specialiserede håndværkere (malere, smede, maskinarbejdere, montører m.m.). Til at hjælpe dig i funktionen har du en planlægger, serviceleder, teamledere og en PTA-afdeling.

Mål for stillingen

  • Identificere og udfordre ineffektive processer
  • Udføre nærværende og motiverende ledelse af afdelingen
  • Styre og opretholde et klart overblik over produktionsplanlægningen
  • Sikre optimal ressourceudnyttelse og indføre jobrotation på nøglestationer i produktionen
  • Færdigimplementere digitaliseringsprojekter i produktionen og fastsætte klare mål for succes
  • Sikre at BN Skiltes høje kvalitetsniveau opretholdes

Hvad kan du?
Du kommer med solid erfaring med produktionsledelse fra en ordreproducerende virksomhed, der arbejder med kundetilpassede projekter. Teknisk forståelse og erfaring fra lignende brancher kan være en fordel, men er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har passion for godt håndværk og et skarpt øje for kvalitet.

Du har en solid baggrund med personaleledelse og er ikke bange for at træffe beslutninger eller sætte tempoet. Samtidig er du dygtig til at motivere dine medarbejdere og skabe en positiv arbejdskultur. Det falder dig naturligt at gå en tur i produktionen og være tæt på dit team, og du har en god menneskeforståelse, som gør dig i stand til at sammensætte det rette hold til at løse opgaverne.

Du trives i en dynamisk virksomhed, hvor forandringer er en del af hverdagen, og du stræber efter at optimere og forbedre resultaterne. Du er proaktiv og får nemt øje på mulighederne for at implementere løsninger, der kan skabe synlige forbedringer i produktionsprocesserne.

BN Skilte tilbyder
En spændende stilling, hvor du kan præge hele udviklingen af produktionsafdelingen og virkelig får mulighed for at vise dit værd og skabe synlige resultater.

Ansvaret for en medarbejdergruppe med godt humør og mange kompetencer.

En ledelsesstilling med stort udviklingspotentiale og indflydelse på både kortsigtede og langsigtede arbejdsopgaver. Du får en høj grad af frihed under ansvar med direktøren som din nærmeste sparringspartner.

Ansvaret for en produktionsafdeling, der kun arbejder på daghold, og dermed kan telefonen lægges væk, når du har fri.

Om BN Skilte
BN Skilte sælger, producerer og monterer udendørs og indendørs skilte på et højt fagligt niveau. Virksomheden er førende inden for branchen og servicerer og rådgiver det professionelle skiltemarked i Skandinavien med stor kompetence inden for projektstyring, design, produktion og montage. Virksomheden rummer alle relevante skiltefag i egen produktion, hvilket giver en stor fleksibilitet.

BN Skilte er en stolt og kvalitetsbevidst virksomhed med rødder tilbage til 1962. Siden 1971 har BN Skilte haft base i den nordlige del af Randers, hvor de råder over godt 4.000 m2 fordelt på salg/projektstyring, tegnestue, administration, produktion og montage. Virksomheden har herudover adresse i Brøndby med salg/projektstyring og tegnestue. Der er cirka 65 dedikerede medarbejdere i dag.

Se mere på BN - skilte, grafiske løsninger og visuel identitet - BN SKILTE

Ansøgning & kontakt
Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV til PRO&CO, som varetager rekruttering til denne stilling for BN Skilte, via knappen "Søg stillingen" herunder.

Der er ingen ansøgningsfrist. Ansøgningerne behandles og der indkaldes til samtaler løbende.