Jobarkiv

fuldtid
Statsautoriseret revisor - Ringkøbing
  • Partner Revision
  • Industrivej Nord 15, 7400 Herning

Partner Revision er et statsautoriseret revisionsfirma grundlagt i 1968. 215 dygtige og energiske medarbejdere arbejder ud fra 8 lokationer i det midt- og vestjyske og gør sig hver dag umage for fortsat at være det foretrukne revisionsfirma for mindre og mellemstore virksomheder.

Partner Revision ønsker at forblive en attraktiv arbejdsplads, der fortsat uddanner rådgivere og revisorer, som medvirker til at skabe værdi for kunderne. Virksomheden lever efter værdierne Ejerskab, Samarbejde, Kvalitet.

Læs mere på www.partner-revision.dk

Statsautoriseret revisor til Ringkøbing

Karrierestilling i Ringkøbing for erfaren/kommende SR’er med plads til balancen i livet

Er du af og til splittet i mellem presset på arbejde og din tilstedeværelse hos din familie, i en til tider presset hverdag?

Jobbet og din succes

Partner Revision tilbyder dig nu en spændende og udviklende stilling som statsautoriseret revisor til afdelingen i Ringkøbing. Du rådgiver dine kunder med høj faglig kvalitet i et travlt og værdibaseret arbejdsmiljø med en flad ledelsesstruktur og kort vej til både kunderne og beslutningerne.

Du bliver selv en del af ledelsen og kan med en positiv indstilling få en tungere ledelsesmæssig rolle i fællesskabet og/eller blive den, der naturligt går forrest i forhold til at få nye kunder med ombord.

Din succes afhænger af, at du er produktiv med fokus på ejerskab, samarbejde og kvalitet, samt bidrager til en positiv ledelse med et fortsat godt arbejdsmiljø. Du får etableret dit netværk i erhvervslivet og tager godt imod nye kunder – måske er du endda selv ude at hente dem i lokalområdet.

Din baggrund

Du er statsautoriseret revisor og har arbejdet som generalist med en kundeportefølje bestående af små og mellemstore selskaber. Du er sikkert SR eller alternativt cand.merc.aud. på vej mod SR.

Som person er du analytisk anlagt med sans for kvalitet. Du er sikkert åben og udadvendt, kan skabe relationer på alle niveauer og elsker at arbejde sammen med andre i mindre teams. Du opfattes som en ukompliceret person, der er i øjenhøjde med alle dine kolleger.

Har du lyst til at blive en del af Partner Revision, og vil du gerne være partner i et værdibaseret revisionsfirma med fokus på den nære relation til kunderne, så hører vi gerne fra dig.

Ansøgninger modtages kun via vores rekrutteringssystem. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.
Vi glæder os til at høre fra dig!