Jobarkiv

fuldtid
DISTRIKTSCHEF - NORDJYLLAND
  • TARGET Headhunting ApS
  • Forskerparken 10, 5230 Odense M

The Burger Concept ApS
www.theburgerconcept.com

Virksomheden

Fortællingen bag The Burger Concept er kort men autentisk, og den bygger på familiære værdier. Virksomheden blev grundlagt af Jakobsen-brødrene, som stadig driver konceptet, der er repræsenteret med 15 afdelinger rundt i Danmark.

Stillingen

Du har ansvaret for, at restauranterne i dit distrikt opnår vækst og positive resultater, samt har kompetente restaurant- og souschefer. I din hverdag samarbejder du med distriktsrestauranterne og hovedkontoret i Aarhus. Du sikrer kvalitet, udvikling og drift.

Som bindeled mellem restauranterne og hovedkontoret er det dit ansvar, at restauranterne følger The Burger Concepts koncept og strategi.

Restauranterne skal overholde alle standarder – fødevaresikkerhed, KPI’er og gæsteoplevelser.

Du samarbejder og sparrer med lederne i distriktsrestauranterne om planlægning, drift, daglig ledelse og medarbejderudvikling. Du motiverer og udvikler lederne i distriktet, og du sikrer The Burger Concepts positive udvikling, samt er support til driften, der er nødvendig for at restauranterne opnår gode resultater.

Du samarbejder og sparrer derudover med dine distriktschefskolleger.

Du står for rekrutteringen af restaurantchefer i dit distrikt, samt af souschefer i samarbejde med den pågældende restaurantchef. Ved åbning af nye restauranter rekrutterer du medarbejdere og deltager aktivt i åbningsperioden.

Opgaven

Dine primære opgaver:

  • Besøge dine restauranter ud fra besøgsplanen.
  • Administrative opgaver, som inkluderer handlingsplaner, opfølgning og formidling til HQ om restauranterne.
  • Udviklingsopgaver, som styrker The Burger Concept.

Du skal sikre, at alle restauranter lever op til:

  • Budget og realiseret omsætning.
  • Lønprocent, personaleomsætning og sygefravær.
  • Servicetider.
  • Vareforbrug, lagerbeholdning og waste.
  • Egenkontrol og rengøringsstandarder.
  • Medarbejderudvikling og digital onboarding.
  • Koncept- og serviceniveauet lever op til alle standarder samt håndtering af gæsteklager.

Kandidaten

Du er naturligt motiverende med gode kommunikations- og medarbejderudviklingsevner, som du bruger til at motivere og lede ledere til at få de bedste resultater. Din erfaring inkluderer ledelse og drift af egen eller flere restauranter med synlige resultater og udvikling af medarbejdere.

Du er god til at formidle muligheder indenfor planlægning og eksekvering, og du er vant til at arbejde struktureret med fokus på gode resultater – både i forhold til rengøringsstandarder, KPI’er og udvikling af ledere.

Du er struktureret og vant til at arbejde inden for konceptrammer.

Når dine opgaver er sat i søen, stræber du for at følge og vedligeholde dem.
Dine samarbejdsevner indbefatter at dele viden og tage imod forslag til forbedringer, samt at blive tilfredsstillet af at se andre lykkes.

Uddannelse

Der er ingen uddannelsesmæssige krav - dit engagement og dine leder-egenskaber vægtes til gengæld højt. Du skal have en god talforståelse.

Bopæl

Du har bopæl I distriktet, der omfatter Jylland fra Aarhus og nordpå.

Domicil

Du arbejder hjemmefra.

Sprog

Dansk såvel skriftligt som mundtligt.

IT-kompetencer

Microsoft Office pakken.

Virksomheden tilbyder

Hos The Burger Concept får du en konkurrencedygtig løn. Du bliver en del af en dynamisk og ung virksomhed med plads til udvikling af virksomheden, dig selv og medarbejderne. Konceptet er i rivende udvikling, og der er god plads til din medindflydelse.

Du får en tæt kontakt med direktionen. Der er mulighed for videreuddannelse, samt faglig og personlig udvikling på The Burger Concepts TBC-Academy.

Der er fleksible arbejdstider, hvilket indebærer tider i tidsrummet kl. 7 – 22 alle ugens dage.

Starttidspunkt

Hurtigst muligt - men der ventes på den rette person.