Jobarkiv

fuldtid
Social- og sundhedsassistent søges til dagvagt
 • Lejre Kommune
 • Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø


Brænder du for arbejdet med beboere på et plejecenter og holder du af at skabe stjernestunder? Så håber vi, at du har lyst til at arbejde i et af vores huse her på Bøgebakken. Vi har en ledig stilling i en skærmet enhed og 1 i en alm. Enhed. Skriv gerne i din ansøgning hvilken du er interesseret i.

Om jobbet

Bøgebakken Pleje- og Ældrecenter søger en social- og sundhedsassistent til en stilling fortrinsvis i dagvagt.
Vi arbejder med personcentreret omsorg og dialog som omdrejningspunkt i relationen til vores beboere.
Vi har flere faggrupper ansat og har derfor et godt professionelt tværfagligt fællesskab, det kommer vores beboere til gode.
På Bøgebakken vil dit arbejdsområde rumme gode muligheder for afveksling. Du vil opleve, at alle dine kompetencer kommer i spil, her arbejder vi både med sundhedsfaglig viden og det socialpædagogiske arbejdsfelt. Udvikling og læring er en vigtig del af hverdagen og opgaverne løses i fællesskab.

Om dig

Faglige kvalifikationer:

 • Viden og interesse for almen somatik, gerontologi og demens
 • Hos os er der plads til både dig der er nyuddannet og dig der er erfaren
 • Arbejde med beboeren gennem en rehabiliterende tilgang, så beboeren kan leve et selvstændigt, værdigt og sundt liv i trygge omgivelser
 • Kan indgå i en professionel relation med beboerne og deres pårørende, og skabe nærvær
 • Gode kommunikationsevner, så viden og erfaringer kan videre formidles til kollegaer
 • Rollemodel for elever og kollegaer, ved at styrke fællesskabet omkring opgaven

Personlige kvalifikationer:

 • Overblik
 • Nærværende og mødestabil
 • Gode samarbejdsevner med ønske om teamsamarbejde med kollegaer
 • Kan tænke kreativt og fleksibelt.
 • Bringer godt humør til teamet og beboerne

Kort sagt søger vi en kollega, som er engageret og faglig, der vil medvirke til, at Bøgebakken forbliver et godt sted at bo for vores beboere og tager et medansvar i at skabe en faglig og hyggelig arbejdsplads.

Om os

Bøgebakken er et skønt nyere plejecenter, beliggende i naturskønne omgivelser i Allerslev, Lejre Kommune - tæt på Lejre Station (10 min gang). 10 min i bil fra Roskilde, 27 min i bil fra Holbæk, 20 min i bil fra Høje-Taastrup.

Plejecenteret består af syv mindre huse, hvor der bor mellem 9-12 skønne beboere i hvert hus. To af de syv huse er skærmede enheder for beboere med en kompleks demenssygdom. Tre huse har 2-3 midlertidige pladser.
Centeret er bygget op om plejeprincipperne i Leve- og Bo konceptet, hvor beboernes hverdag er omdrejningspunktet med udgangspunkt i den enkeltes behov og ressourcer. Medarbejdergrupperne er bygget op i medstyrende teams og der arbejdes ud fra den rehabiliterende tilgang.
Personalet ser beboerne som ligeværdige og samarbejder med beboere og pårørende med omsorg, respekt og empati.
Vi har et godt samarbejde med pårørende, som vi ser som vigtige samarbejdspartnere og ressourcer.
Vi er aldersmæssigt og erfaringsmæssigt en blandet personalegruppe af både social- og sundhedshjælpere/-assistenter og centersygeplejersker, der brænder for vores job, og som ønsker at sikre vores beboere så hyggelig og indholdsrig hverdag som muligt. Vi har et nært tværfagligt samarbejde med fx. demenskoordinator, farmakonom, forflytningskoordinator og træningsterapeuter.

Herudover har vi et stort og meget aktivt netværk af frivillige, der ønsker at være med til at gøre Bøgebakken et godt sted at leve og bo for vores beboere.
Bøgebakken prioriterer synlig ledelse. Ledelse og medarbejdere prioriterer sammen det gode arbejdsmiljø og den gode tone. Herudover lægger vi vægt på at tilrettelægge de rette kompetencer til den rette opgave.

Løn og ansættelse

Ansættelse: løbende. Stillingen er på 32-37 timer.
Weekendvagt hver 3. weekend, med 2-3 ekstra planlagte weekender om året. Der vil forekomme enkelte aftenvagter ved ferier eller sygdom.
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og principperne i ”ny løn”.

Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til, at høre fra dig