Jobarkiv

fuldtid
Sommerferie afløser på fast timetal i 3 mdr. er det dig?
  • Plejecenter Skovvang
  • Grønningen 1, 4200 Slagelse
Sommerferievikariater på Skovvang Plejecenter

Skovvang plejecenter er et middelstort plejecenter, hvor der bor 48 borgere, på 5 forskellige afdelinger. Derudover varetager vi plejen af 18 centernære boliger, som vi servicerer i dag og aftentimerne, om natten varetages disse boliger af hjemmeplejen.

Går du med en drøm om at prøve af om Sosu uddannelserne er noget for dig? Så har du chancen nu, i et 3 mdr. vikariat vil du få prøvet alle aspekter af Ssh uddannelsen af, du vil komme til at varetage pleje af borgere, pleje indbefatter både at bade borgere, sengevaske, nedre hygiejne, håndtering af bleskift, toiletbesøg, brugen af kropsbårne hjælpemidler og arbejde med lift. Der er ligeledes rengøringsopgaver og opgaver omkring måltiderne.
Er du studerende og vil have ekstra indtægt igennem sommerpausen?

Skovvang Plejecenter søger nu sommerferieafløsere til sommer vikariater af op til 3 mdr. varighed. Vikariaterne starter 1. juni, eller midt i juni, og løber derefter i 3 mdr., hvis ikke andet aftales. Timetallet kan planlægges ud fra dit ønske mellem 32 og 37 timer. Der arbejdes hv. 2. weekend.
Der vil være grundig oplæring til opgaverne, og onboarding forløb inden start.

Arbejdstiden ligger imellem kl. 7.00 og kl. 15.00 for dagvagter. For aftenvagter ligger arbejdstiden mellem kl. 14.00-22.00 og for nattevagter kl. 23.00-7.00.

Du må meget gerne i din ansøgning fortælle om dig selv, din evt. erfaring med faget og hvilket vagtlag du ønsker at have sommerferievikariat i.
Der kan ikke afholdes sommerferie mens vikariatet løber, så evt. ferieafholdelse skal afholdes inden vikariatet starter, eller efter endt vikariat.

Der afholdes løbende samtaler og ansættes løbende, indtil vikariaterne er besat.

Ved spørgsmål
kan der sendes mail til
Frist
  • 21. april 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.