Jobarkiv

fuldtid
Sales Executive - Advania
  • Avenida
  • Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup

Er du drevet af at skabe resultater inden for salg af IT-tekniske løsninger? Brænder du for at hjælpe virksomheder med solid infrastruktur, hosting og netværksløsninger? Hvis dit svar er ja, så er det måske dig, vi leder efter til at indtage rollen som Sales Executive hos Advania.

Advania Danmark står over for en ekstraordinær vækstrejse. Den er allerede begyndt, men vi stræber efter at nå meget længere. Vi ønsker at bistå endnu flere ambitiøse virksomheder med at løse komplekse it-krav og nå krævende forretningsmål.

Om Stillingen:
Vi søger en Sales Executive med stærk forretningsforståelse og gennemslagskraft til at styrke vores salgsafdeling. Din primære opgave vil være at fremhæve nye muligheder for vores eksisterende kunder og etablere samarbejder med nye kunder inden for områder som it-infrastruktur, it-sikkerhed, Business Intelligence og dataplatforme. Du vil opleve støtte fra mødebookere og et stort bagland.

Dine primære opgaver inkluderer at:

  • Kommunikere om it og forretning med både nye og eksisterende kunder
  • Opfylde dit eget salgsbudget og tiltrække nye kunder
  • Samarbejde med ledelsen og dine salgskolleger for at være ansvarlig for virksomhedens samlede salg

Hvad kan vi tilbyde dig?:

  • En unik mulighed for at være med fra vækstrejsens begyndelse
  • Stærk support og betydelig frihed til at udføre dit arbejde
  • Brede rammer til at etablere nære forbindelser med kunder
  • Attraktiv lønpakke og vilkår baseret på dine kvalifikationer
  • Et uformelt miljø præget af fleksibilitet og frihed under ansvar

Om Advania:
Advania er specialiseret i at levere on-premises infrastruktur og cloud services til virksomheder i Norden. Vores fortsatte succes skyldes et stærkt team af eksperter, der både rådgiver, sælger og driver førende it-løsninger som en service, enten fra vores datacentre eller kundens egne lokationer.

Vores mest populære produkter inkluderer hardware, software, Infrastructure as a Service (IaaS), hvor kunderne kan forbruge en komplet dedikeret og skalerbar it-infrastruktur med Advanias driftsressourcer, og Backup as a Service (BaaS), hvor vi håndterer kundens daglige backup, funktionsadskillelse med offsite-kopier og beskyttelse mod ransomware.

Er det dig vi leder efter?
Avenida Consult forestår denne rekruttering for os.

Send din ansøgning online eller kontakt vores rekrutteringsansvarlige, Mashiah Moltrup-Ryom, på mmoltrup@avenida.dk for yderligere information.

Alle henvendelser behandles fortroligt, og indkomne ansøgninger behandles løbende, hvormed vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig.