Jobarkiv

deltid
Pædagog med måltidsstøtteerfaring søges til kvinde i Brønshøj
  • DUOS A/S
  • Paradisæblevej 4, 2500 Valby

Har du kendskab til spiseforstyrrelser? Og har du forståelse for vigtigheden af at skabe de rette rammer ved måltidsstøtte? Så er det måske dig, vi søger!

Vi leder efter dig, der forstår kompleksiteten af spiseforstyrrelser og kan skabe tydelige og klare rammer omkring måltider. Opgaven indebærer støtte til en engelsktalende kvinde, der har en spiseforstyrrelse. Kvinden ønsker en bedre struktur over sine måltider og ikke udskyde dem, samt på sigt at dyrke mindre tvangsmotion. Hun har et stort behov for rutiner og stresses, hvis de ikke følges.

Opgaven indebærer måltidsstøtte flere gange ugentligt. Der vil desuden være behov for vejledning og støtte i forhold til madlavning, spisning samt hjælp til at balancere fysiske aktiviteter.

Arbejdsopgaver:

 • Måltidsstøtte og vejledning
 • Kostplanlægning og tilberedning af måltider
 • Strukturering af måltider, hvor der ikke er støtte

Om dig: 
Vi søger en kandidat med en baggrund som pædagog, der har solid erfaring og forståelse for spiseforstyrrelser. Det er vigtigt, at du har den relevante erfaring, samt at du skal være tryg i at kommunikere på engelsk, for at komme i betragtning til stillingen.

Arbejdstid: 
Stillingen er 8 timer ugentligt.

Heraf 6 timer om ugen til måltidsstøtte: • 2 hverdagsaftner, tirsdag og torsdag kl. 17.00-19.00. • Derudover 1-2 weekender om måneden. En lørdag eller søndag om ugen fra kl. 12.30 - 14.30.

Heraf 2 timer om ugen til socialpædagogisk støtte. Timerne placeres i samarbejde med dig, kvinden og den pædagogiske driftleder på ordningen.
 
Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen Emig på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.d