Jobarkiv

fuldtid
Lygten Børnehave søger ny pædagog!
  • Lygten Skole
  • Drejervej 11 2, 2400 København NV

 

  • Høj normering ✅

  • Ugentlig forberedelsestid ✅

  • Lille institution ✅

  • Glade medarbejdere ✅

  • Stærkt kollegialt fællesskab ✅

 

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber glade børn. Derfor har vi skabt en institution, hvor der er styr på tingene, så medarbejderne kan bruge sin energi på det, vi er her for - børnene.

 

Vi er en lille børnehave med plads til 40 børn. Denne størrelse giver rolige omgivelser og mulighed for sjove projekter med børnene. Derfor mener vi også, at dagligdagen skal være planlagt og velovervejet, og af den grund får alle medarbejdere ugentligt forberedelsestid, så vi sammen kan skabe et godt miljø for børnene.

 

Vi ved, at pædagoger ofte løber alt for stærkt. Derfor er det vigtigt at sige, at der, i Lygten Børnehave, er en høj normering, så man har fornemmelsen af at magte den opgave, der ligger foran en.

 

Ovenstående er med til at skabe en hverdag, der for pædagoger såvel som for børnene er fyldt med overskud. Derudover vil man som medarbejder på Lygten indgå i et større kollegialt fællesskab, da der både er vuggestue, skole og SFO knyttet til stedet. Udover Børnehavens månedlige personalemøder, har hele Lygten pædagogiske møder, så vi alle udvikler os pædagogisk i fællesskab med hinanden. Samtidig er der flere personalearrangementer fordelt over året, hvor vi nyder hinandens fællesskab. Bl.a. tager vi ud og rejser 1 gang om året. Som en del af teamet vil du indgå i et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der er stor samhørighed og højt humør.

 

Lyder det interessant, så skriv til vores børnehave-leder Carolina på carolina.tangstad@lygtenskole.dk eller ring til kontoret på 35310300.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!