Jobarkiv

fuldtid
Flexotrykker til Etiflex A/S
  • ETIFLEX A/S
  • Industrivej 13, 8653 Them

Etiflex er fortsat i vækst og i en særdeles positiv udvikling, så derfor leder vi efter flere medarbejdere, der gerne vil arbejde i et vækstmiljø med højt til loftet, og med en høj grad af medbestemmelse i jobbet.

Vi søger endnu en trykker til fast aften-tur til vores Flexo-team, som arbejder på Nilpeter FB4200, FA4 og FA22 trykmaskiner. Du bliver en integreret og meget vigtig del af vores produktionsteam på 20 personer, hvoraf Flexo-teamet udgør 6 personer.

Du får en grundig oplæring på maskinerne, samt en indføring i vores systemer og processer, som indbefatter introduktion til bl.a. ISO9001 kvalitetssystem, fødevarecertificering efter FSSC22000 samt FSC. Så skal du selvfølgelig også lære huset at kende, så vi sammen sikrer en god og professionel kommunikation og service overfor både kunder og kolleger i huset.

Hvad kan du forvente af os?
Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer i såvel Salg som Produktion, så du står aldrig alene! Du indgår i ét stort team, hvor vi har fælles mål og vægter samarbejde utrolig højt, og hvor vi altid har hinandens ryg. Det vil helt sikkert stille krav til dine kommunikations- og samarbejdsevner, men det vil også udvikle dem, så du bliver bedre og stærkere både personligt og fagligt.

Du kan forvente en moderne ledelse, hvor der også er fokus på dig, dine behov for fleksibilitet og din udvikling. Du kan forvente en flad organisationsstruktur, hvor både ejere, ledere og øvrige medarbejdere færdes i Produktionen, og hvor din nærmeste leder altid er synlig og nærværende.

Med tiden vil du blive uddannet og oplært på flere trykmaskiner i Produktionen, så dine kompetencer og faglige egenskaber styrkes løbende.

Hvad forventer vi af dig?
Du har flere års erfaring fra et tilsvarende job som flexotrykker, dvs. du har erfaring med produktion af etiketter. Har du også erfaring med fleksibel emballage vil det absolut være en fordel, men for en ansøger med den rette indstilling og kemi, er flexoerfaring det primære!

Du taler, læser og forstår dansk, og du har rimelig erfaring med brug af IT-systemer, da jobbet indeholder flere processer med både fremsøgning af ordredata og indscanning af data.

Vores kunder arbejder med høje kvalitetskrav, så du skal have lyst til at gøre dig umage, og løbende arbejde med optimering af arbejdsgange og -procedurer i samarbejde med teamet og vores produktionschef.

Nøgleord for din succes i stillingen er

  • Omhu og interesse for detaljerne.
  • Nysgerrighed og naturligt engagement i arbejdet og hverdagen.
  • Struktureret tilgang til en travl og varieret hverdag.
  • Tæt samarbejde med planlægningsteamet og vores efterbehandlingsteam.
  • Humor og den ”gode kollega”.

Næste skridt
Kommer du med en god portion erfaring i bagagen, og har du lyst til faglig og personlig udvikling i et spændende job i en voksende international koncern og som flexotrykker for nogle af de største internationale brands i Danmark, så er dette job lige noget for dig. Har du desuden lyst til at arbejde i et uformelt miljø med gode kollegaer og masser af værkstedshumor, ja så er der ingen vej tilbage: du skal søge dette job nu! Vi venter på dig…

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og dit CV i PDF-format hurtigst muligt til Bjørn Hoe på bh@etiflex.dk.

Yderligere info fås hos
Produktionschef, Bjørn Hoe, bh@etiflex.dk, mobil: 51 34 77 51.GM – Martin Ahler, ma@etiflex.dk, 20 44 36 36

Hjemmeside: www.ogn.dk

Virksomhedsprofil
Etiflex A/S har siden 1973 produceret og leveret selvklæbende etiketter, fleksibel emballage samt andre trykte produkter, og er i dag én af Danmarks stærkeste leverandører inden for området. Etiflex er en del af Optimum Group, som består af 5 trykkerier i Danmark, samt 17 trykkerier i Europa.

Fra vores faciliteter i Erhvervscenter Silkeborg Syd betjener vi kunder i hele Europa med vores brede produktudbud. Hvad enten det er utrykte etiketter til logistiske formål eller farverige trykte etiketter og fleksibel emballage til branding og salg af produkter hos Danmarks største internationale brands, f.eks. Carlsberg, ARLA, Danish Crown, Lakrids, Cocio og mange, mange andre, eller billetter til sportsklubber, koncerter, forlystelsesparker eller lignende, har vi altid en løsning, der passer til den enkelte kunde.

Vores topmoderne produktionsapparat samt vores dygtige og fleksible medarbejdere sikrer, at vi altid er konkurrencedygtige, og at vi altid kan imødekomme vores kunders forventninger. Moderne maskiner til trods er produktion af etiketter stadig et håndværk, og med 35 engagerede medarbejdere og certificeringerne ISO9001:2015, FSSC22000 og FSC, er vi det naturligste valg af samarbejdspartner for vores kunder.