Jobarkiv

fuldtid
Brænder du for at undervise fremtidens tekniske ledere?
  • Aarhus Maskinmesterskole
  • Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Aarhus Maskinmesterskole oplever fortsat en stor søgning til vores uddannelser samtidig med stærkt øgede Forsknings- og udviklingsaktiviteter (FoU) aktiviteter. Vi søger derfor nye kollegaer, der ønsker at arbejde med uddannelse og udviklingsopgaver.

Vi søger en profil, der har stærke kompetencer og interesser inden for specielt termiske maskiner, i første omgang særligt kraft- varmeproduktion, hydraulik og pumper, som konstant er nysgerrig på den nyeste teknologi, og hvad der rører sig de professioner, som vi uddanner til.

Hvis du samtidig har lyst til at motivere, inspirere og dygtiggøre studerende, så vi sammen kan uddanne fremtidens tekniske ledere, så er du måske en af vores nye kollegaer?

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. august 2024.

I første omgang vil du blive tilknyttet maskinmesteruddannelsen. På sigt kan du blive tilknyttet vores øvrige uddannelser og kursustilbud, som foregår både som fysisk fremmøde eller som online-undervisning.

Lidt om vores tilgang til uddannelse og jobbet
På Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) tilbyder vi praksisnære og professionsrettede uddannelser, hvor de studerende arbejder problemorienteret med relevante og realistiske udfordringer. Vi tror på, at aktive studerende lærer mest.

Vi prioriterer den enkeltes trivsel og udvikling højt, men vi ved samtidig en stor del af læringen sker i samspillet med andre. Stærke relationer mellem ansatte og studerende imellem er derfor lige så vigtigt.

Som underviser vil du med det samme få ansvaret for at planlægge, udvikle og afvikle undervisningsforløb. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kollegaer, da vi vægter samarbejde og videndeling højt.

Deltagelse i forskning og udvikling samt pædagogiske udviklingsopgaver er også en vigtig del af jobbet som underviser på en videregående uddannelsesinstitution.

Din baggrund
Du har sandsynligvis en uddannelsesbaggrund som maskinmester, ingeniør eller anden relevant videregående uddannelse.

Arbejdssted
Aarhus Maskinmesterskole, Navitas, Inge Lehmanns Gade 19 – 8000 Aarhus C og Aarhus Maskinmesterskoles tilhørende adresser.

Løn og ansættelsesvilkår
Vi ansætter dig som adjunkt eller lektor og aflønner dig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og din pågældende organisation.

Ansættes du som adjunkt, skal du gennemføre et uddannelsesforløb, som kvalificerer dig til en lektorstilling. Dette indebærer pædagogisk uddannelse, deltagelse i Forsknings- og udviklingsaktiviteter (FoU) og måske en faglig opkvalificering på diplom- eller masterniveau afhængig af din baggrund.

Stillingen er på fuldtid 37 timer/uge.

Da vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, vil vi løbende behandle ansøgninger og indkalde til samtaler.

Aarhus Maskinmesterskole ønsker en lige kønsfordeling og opfordrer derfor både kvinder og mænd til at søge stillingen.

Yderlige information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Benny Dalgaard på tlf. 41 22 71 12, eller på mail: BD@aams.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside: www.aams.dk, hvor du kan læse mere om skolen og vores uddannelser.