Jobarkiv

fuldtid
Civil kontorelev ved Ingeniørregimentet i Skive
  • Skive Kaserne
  • Sdr Boulevard - 1 15, 7800 Skive
Manchet:
Er du klar til en alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration?
Vil du være en del af et team, hvor dit arbejde har reel betydning? Så er dette din chance!

Ingeniørregimentet på Skive kaserne søger en engageret kontorelev til start fra d. 1. august 2024 eller efter aftale.
Ansøg nu og start din karriere med en meningsfuld uddannelse!


Om os

Hos Ingeniørregimentet er vi ansvarlige for personaleadministrationen for alle regimentets enheder og andre enheder lokalt placeret i Skive.

Personeladministrationselementet er en integreret del af staben, og består af 21 medarbejdere med en chefsergent som daglig leder, en civil souschef som sagsbehandler, 17 kontorhjælpere og 2 kontorelever. Elementet er opdelt i teams med en god blanding af både militære og civile medarbejdere.

Vores primære opgaver omfatter daglig administration såsom registrering af arbejdstid, oprettelse af rejser, vedligeholdelse af kvalifikationer samt støtte af medarbejdere ved enhederne omkring bookning af civile kurser for regimentets medarbejdere.
Derudover sikrer vi opfølgning på terminer relateret til sikkerhedsgodkendelser, jubilæer, sygdom og lignende.


Om stillingen

Som en værdifuld del af personeladministrationselementet vil dine primære opgaver inkludere:
• Arbejdstidsadministration
• Rejseadministration for medarbejdere og ledere
• Diverse ad hoc personaleadministrative opgaver
• Bidrage bredt til løsningen af stabens øvrige opgaver

Under din 2 årige-uddannelsesperiode vil der være kurser i relevante emner som arbejdstid og forvaltning. Disse kurser afholdes på kursuscentre i hele landet.


Om dig

Du har en grundlæggende interesse i administration, og du har motivation til at lære. Med din energi og dit initiativ skaber du effektivt gode relationer, som er væsentlig for vores høje serviceniveau.
Vi forestiller os, at du som person er engageret og initiativrig samt kan lide at samarbejde med andre. Du arbejder systematisk og engageret med fokus på kvalitet og samarbejde. Du har et godt humør og situationsfornemmelse, også når vi har rigtig travlt, og så er du god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.

Desuden har du bestået/forventer at bestå en af følgende ungdomsuddannelser:
• EUX Business
• STX, HF, HTX samt 5 ugers EUS forløb til kontoruddannelse med specialer
• HHX
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer bestået før 1.august 2015

Ansvarlighed og kvalitet er vigtige værdier i Forsvaret, og vi forventer at du vil arbejde på at tage ansvar for, og være med til at påvirke de opgaver, du bliver stillet over for. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og at du har interesse i at arbejde i en moderne virksomhed.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem skatteministeriet og offentlig ansattes organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere. Er du 18 år vil lønnen, det første år, være på 14.877,58 kr. pr. måned. Er du 25 år vil lønnen være 21.303,42 kr. pr. måned.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at Chefsergent Kasper Aggerholm på telefon 7282 5061 eller ved spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår HR - konsulent Liv Malene Rasmussen på telefon 7281 9454.

Søg stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt et realkompetencebevis.

Er du 25 år eller derover, skal du huske at vedhæfte et realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet denne på en skole, som udbyder uddannelsen.
Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du tage den med til en eventuel samtale, alternativt kan skolen udarbejde en til en mulig ansættelse.

Vi vil bede dig om at søge stillingen senest den 18 april 2024
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 19

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere om Forsvaret og Ingeniørregimentet, så se her: https://www.forsvaret.dk/da/organisation/haeren/ingenioerregimentet/