Jobarkiv

fuldtid
Montør/Projektleder til forsikringsafdelingen på Sjælland
  • VVS Søberg A/S
  • Lysbjergvej 6, 6500 Vojens

Sætter du pris på en arbejdsdag uden alt for mange afbrydelser når du er ude hos kunderne, og hvor du har indflydelse på planlægningen af din egen dag - så kunne dette være jobbet for dig.

Forsikringsdivisionen kigger ind i en spændende udvikling, og vores kunder kan lide det vi laver, derfor søger vi en montør mere til et stærkt team på Sjælland.

Om jobbet

Du får, i samarbejde med Servicelederen og kundecentret, stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Jobbet er meget afvekslende, og vil blandt andet omhandle:

• Taksering af forsikringsskader
• Tilbagemelding til forsikringsselskaberne med rapport
• Opmåling og beregning af materialer og tidsforbrug
• Udarbejde tilbud
• Udføre VVS-opgaverne hos kunden
• Planlægning og opgavestyring med bl.a. underleverandører
• Tæt kontakt til kunden

Om dig

Du er naturligvis VVS uddannet, og hvis du har erfaring med lækagesporing og/eller fugtteknik vil det være et ekstra plus.

Som person er du struktureret og vant til at bruge IT i dit arbejde. Da afdelingen er i en positiv udviklingsproces, er det vigtigt, at du som person er forandrings- og udviklingsparat. Dit arbejde kræver, at du også kan og vil løse almindelige VVS-opgaver på egen hånd.

Du har naturligvis kørekort.

Vi tilbyder

Som medarbejder vil du opleve en virksomhed med en stærk historie og en flad struktur – det betyder at vi hurtigt kan træffe beslutninger. Du kommer i en afdeling som er i en positiv udvikling og som kører meget selvstændigt. Vi arbejder under stor frihed med ansvar.

Vi tilbyder god løn, velindrettet firmabil med værktøj, sundhedsforsikring, faste og sikre rammer og et velfungerende kundecenter der planlægger dagligdagen i samarbejde med dig og gode kolleger - og så interesserer vi os for din udvikling og drøfter gerne dette samt kurser, videreuddannelse m.v.

Yderligere oplysninger

Er du interesseret eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Serviceleder Martin Rasmussen på 5129 4239 ring eller skriv en sms. Du er også velkommen til at sende os dit CV på vores hjemmeside.

Søberg teamet - Vi skaber glade kunder med dokumenteret høj tilfredsscore
Som ansat i VVS Søberg er du med i et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for VVS- og energi. Vi har energi og en stor kærlighed til faget og for os er kunden altid i centrum – hvad enten det drejer sig om store opgaver eller mindre reparationer. I teamet bygger vi vores samarbejde op omkring vores fem værdier ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet.

Vi arbejder løbende på at udvikle hinanden og i fællesskab give vores kunder en god oplevelse.