Jobarkiv

fuldtid
VVS-Montør til forsikringsskader på Sjælland
  • VVS Søberg A/S
  • Lysbjergvej 6, 6500 Vojens

Forsikringsafdelingen kigger ind i en spændende udvikling og vores kunder kan lide det vi laver, derfor søger vi en VVS-montør mere til et stærkt team på Sjælland.

Sætter du pris på en arbejdsdag uden alt for mange afbrydelser, når du er ude hos kunderne, og hvor du har indflydelse på planlægningen af din egen dag - så kunne dette være jobbet for dig.

Om jobbet

• Udbedring af forsikringsskader ude hos kunden
• Fejlsøgning på opgaven
• Kundekontakt og løbende forventningsafstemning
• Planlægning af din hverdag i Ordrestyring og i samarbejde med Kundecentret
• Kvalitetssikre dit arbejde

Om dig

Du har flere års erfaring som VVS-montør, er vant til at bruge IT i dit arbejde og har naturligvis kørekort.

Som person er du struktureret og dit arbejde kræver, at du kan løse de gængse VVS-opgaver på egen hånd og tænker kreativt.

Du kan lide at have styr på dagen via et godt overblik, som du får i et tæt samarbejde med vores kundecenter.

I din kommunikation med kunden er du god til at få afdækket behovet og forventningsafstemt løsningen på en professionel måde.

Da afdelingen er i en positiv udviklingsproces, er det vigtigt, at du som person er forandrings- og udviklingsparat.

Vi tilbyder

Som medarbejder vil du opleve en virksomhed med en stærk historie og en flad struktur – det betyder at vi hurtigt kan træffe beslutninger. Du kommer i en afdeling som er i en positiv udvikling og som kører meget selvstændigt. Vi arbejder under stor frihed med ansvar.

Vi tilbyder god løn, velindrettet firmabil med værktøj, sundhedsforsikring, faste og sikre rammer og et velfungerende kundecenter der planlægger dagligdagen i samarbejde med dig og gode kolleger - og så interesserer vi os for din udvikling og drøfter gerne dette samt kurser, videreuddannelse m.v.

Yderligere oplysninger

Er du interesseret eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Serviceleder Martin Rasmussen på 5129 4239 ring eller skriv en sms. Du er også velkommen til at sende os dit CV på vores hjemmeside.

Søberg teamet - Vi skaber glade kunder med dokumenteret høj tilfredsscore
Som ansat i VVS Søberg er du med i et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for VVS- og energi. Vi har energi og en stor kærlighed til faget og for os er kunden altid i centrum – hvad enten det drejer sig om store opgaver eller mindre reparationer. I teamet bygger vi vores samarbejde op omkring vores fem værdier ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet.

Vi arbejder løbende på at udvikle hinanden og i fællesskab give vores kunder en god oplevelse.