Jobarkiv

fuldtid
Marketing Specialist
  • Shipmondo ApS
  • Hvilehøjvej 25, 5220 Odense SØ

Vil du være en del af et ungt og ambitiøst marketingteam?

Er dit næste step i karrieren at udfolde dine skrivekundskaber i en SaaS-virksomhed, hvor du er en vigtig del af et ungt, ambitiøst marketingteam?

Shipmondo er en softwarevirksomhed, der snart kan fejre 10 års fødselsdag. Vi er en alt-i-en-fragtplatform, der gør det både nemt, hurtigt og billigt for virksomheder at håndtere ordrer og forsendelser. Vi ønsker at hjælpe virksomheder med at effektivisere og automatisere deres daglige arbejdsprocesser, så de kan vækste deres virksomhed 🚀

Lidt om din rolle:

Det allervigtigste for os er, at du brænder for at skrive. Du elsker at lege med ordene, finde på finurlige krøller, og SEO ser du blot som en sjov udfordring, snarere end en forhindring, når det kommer til tekstforfatning.

Du kan problemfrit skifte briller, når du i løbet af din arbejdsdag både skal skrive en legende SoMe-tekst, højfaglig SEO-blog og en indbydende, sælgende tekst på en af vores partneres integrations-sider. På den måde bevæger du dig nemt på tværs af kanaler og målgrupper.

Derfor er det naturligvis også et krav, at du skriver fejlfrit på dansk og engelsk.

Det er fedt, hvis du ikke får nervøse trækninger, når vi rammer tekniske termer som integrationsløsninger, API og fragtmoduler, men det er ikke et krav. Det skal vi nok lære dig.

Til gengæld forventer vi, at du kender til begreber inden for marketing-faget som CTA, CTR og mange af de andre forkortelser.

Og det er heller ikke uvant for dig at arbejde ud fra en contentplan og/eller kampagneplan.

Det er desuden et plus, hvis du allerede har kendskab til GA4, Ahrefs og meta platformene.

Lidt om det, vi giver:

Hos os får du mulighed for at præge din egen rolle. Lidt en floskel, men vi mener det.

Du får stort ansvar for at drive og udvikle dine ansvarsområder.

Du bliver en del af vores marketingteam, der tæller fire fuldtidsansatte, hvor du kan spare og samarbejde med de andre dygtige marketing specialister.

Som Danmarks største fragtplatform arbejder vi med at fastholde vores Thought Leader Position, og i udlandet styrker vi vores brand awareness.

Vi arbejder med alle facetter inden for digital markedsføring herunder SoMe, SEO, paid media, e-mailmarketing og meget mere. Dine konkrete opgaver bliver fastlagt sammen med dig, når vi kender dine kompetencer.

Du vil desuden være med til at forme arbejdsgangen og udviklingen på teamet. Vi er ambitiøse i vores arbejde og søger hele tiden at udfordre status quo. Vi er vilde med at teste nye tiltag, og der er ikke langt fra idé til handling.

Hvem er du?

Det er ikke vigtigt, hvilken uddannelse, som du har taget, eller hvordan du drikker din kaffe (vi byder på det hele).

Til gengæld skal du være ambitiøs i dit arbejde og have en passion for tekstforfatning. Måske har du også en særlig kærlighed for SoMe eller SEO? Skriv det gerne i din ansøgning.

Vi forestiller os, at du;

  • har praktisk erfaring med content produktion og tekstforfatning
  • har en grundforståelse for kundeflow og B2B markedsføring
  • er en teamspiller, der forstår, at vi skal spille hinanden bedre!

Har du eksempler på noget af dit allerbedste arbejde? Så send det meget gerne med i din ansøgning. Vi glæder os til at lære dig bedre at kende 🙌